Het klinkt misschien wat simpel, maar we willen het liefst dat je door onze kunstzinnige, culturele en technische activiteiten zo veel mogelijk plezier beleeft. Plezier in wat je doet heeft een groots effect! 

Om jouw les, cursus, activiteit of verblijf bij ons zo plezierig mogelijk te maken, hebben we fijne extra's. Op deze pagina staan ze op een rijtje, maar je zult ze op heel onze website tegenkomen.

3D-scannen

Combineer 3D-scannen met kunst en cultuur en je voegt letterlijk een extra dimensie toe.

Want nu kun je gerust je kunstwerken ondersteboven laten keren. Of er zelfs mee gooien. 
Je kunt er, virtueel, alles mee doen wat je wilt. 

Kun je ook hele personen inscannen? Jazeker (en ook daar kan je mee gooien). Je kunt bijvoorbeeld dansers inscannen en virtualiseren en met hun virtuele zelf een choreo laten doen.

De collega's en Labjongeren van het Digital Art Lab hebben de 3D-scan helemaal omarmd en helpen docenten en leerlingen in allerlei 'traditionelere' kunstvormen om hun optreden, expositie of les extra tof te maken met de 3D-scanner! 

 

Lees meer

Augmented reality (AR)

Met augmented reality, of: AR, leg je via een app op je smartphone een extra laagje op de werkelijkheid. Waardoor de kunstbeleving nog bijzonderder wordt! Dat kan spectaculair, maar ook een kleine extra kan zorgen voor een groots effect.

Zoals bij onze expositie over Zoetermeer. Prachtige werken waarmee onze cursisten hun favoriete plekken in onze stad lieten zien. Het was een feest van herkenning voor vele bezoekers. Maar van sommige kunstwerken kon men de locatie niet thuisbrengen. AR bood hier een mooie uitkomst en welkome extra!

Hoe? Klik hier ⬇

Lees meer

Exposeren

Elke cursist bij CKC & partners is feitelijk ook exposant, jouw werk verdient het om met trots tentoongesteld te worden in onze Lounge, Kunstgalerij (1e etage) en Kunstgang (2e etage). Vier maal per jaar wisselt de expositie en die vullen we zoveel mogelijk met de mooie werken van onze eigen cursisten. 

Regelmatig exposeren er ook professionele kunstenaars van buitenaf bij ons. Heerlijk om inspiratie op te doen!

De expositieruimtes zijn er voor iedereen, want de kinderen kunnen, naast zelf exposeren natuurlijk, op Kunstjacht door het hele gebouw.

Lees meer

Huurinstrumenten

Je begint vol enthousiasme en goede moed aan het leren bespelen van een nieuw instrument. Heerlijk! Maar we moeten realistisch blijven: soms is het toch niet wat je ervan verwacht. En de aanschaf van een instrument kan een behoorlijke uitgave zijn.

Geen nood, je kunt bij ons instrumenten huren. Wij zorgen voor een net en goed onderhouden instrument, jij (of je kind) kan de tijd nemen om te ontdekken of het instrument en de cursus bij je past. 

Lees meer

Kortingen

Volgen meerdere mensen uit je gezin een cursus van minimaal 30 lessen bij ons? Dan kun je mogelijk korting krijgen! Dit noemen we gezinskorting. Daarnaast krijg je standaard korting op een aantal cursussen of activiteiten als je al leerling bent bij ons. 

Ook accepteren wij de ZoetermeerPas. Als je recht hebt op de ZoetermeerPas krijg je van de gemeente Zoetermeer een tegoed dat je kunt inzetten voor het betalen van cursussen of activiteiten bij ons. Op www.zoetermeerpas.nl kun je zien of je recht hebt op een pas en ook hoeveel tegoed er nog op staat.

Lees meer

Livestream

Je kunt iedereen met een internetverbinding live op afstand laten meekijken met onze livestream! 

Vanuit onze Theaterzaal kan iedereen meekijken met je optreden, voorstelling, auditie, (zakelijke) bijeenkomst, bedrijfsmatige activiteit of wat je er dan ook organiseert. Een fijne oplossing voor mensen die niet naar ons gebouw toe kunnen komen, collega's die niet thuis weg kunnen of een alternatief voor samenkomen in de anderhalvemetersamenleving.

Lees meer

Lounge

Met zijn gezellige sfeer is de Lounge een fijne plek om te vertoeven. Een heerlijke ruimte die uitnodigt om gezellig nog een bakje koffie of thee of een glaasje fris of wijn te nemen na de repetitie, les of voorstelling. Heb je (lekkere) trek? Neem er een gezonde of iets-minder-gezonde snack bij. Even genieten!

Oké, de gratis WiFi helpt ook wel mee en zorgt ervoor dat je eenvoudig nog wat werk verzet, je favoriete serie kijky of de kinderen blij maakt met hun favoriete filmpjes en spelletjes.

Lees meer

Mobiele geluidsopnamestudio

Zelf geluidsopnames maken voor je eigen tracks of demo's doe je met onze mobiele geluidsopnamestudio. 

Je kunt de mobiele studio al gebruiken vanaf 2 uur. Je maakt hoogwaardige geluidsopnames onder begeleiding van professionals, waardoor je zeker bent van een uitstekende kwaliteit. Als je dat wilt, kunnen we je helpen met audionabewerking en coverdesign.

Jongeren mogen de mobiele geluidsopnamestudio gratis uitproberen tijdens Open Lab op vrijdagmiddag.

Lees meer

Optreden

Je nummers spelen, je dans opvoeren en je stem laten horen voor publiek maakt het allemaal nog echter, intenser én leerzamer. Optreden is spannend, maar ook zo ongelofelijk leuk!

Je kunt bij ons op veel momenten en op verschillende podia optreden. Docenten en partners organiseren zelf voorstellingen waaraan je deelneemt, vanuit de stad komt heel regelmatig de vraag of we muzikanten weten die willen optreden, maar je kunt ook zelf de stoute schoenen aantrekken en een plekje op het podium reserveren. 

Lees meer

Parkeren

Je parkeert drie uur gratis, met een blauwe parkeerschijf, op het parkeerterrein naast ons pand aan de Osijlaan. Ook in de parkeergarage onder ons gebouw kun je met een parkeerschijf drie uur je auto gratis kwijt.

Om ons gebouw heen vind je diverse plekken waar je je fiets kunt stallen.

Lees meer

Partner worden

Een partner is een docent of groep in kunst, cultuur of techniekeducatie die binnen ons netwerk zijn, haar of hun lessen aanbiedt. 

Als partner ben je onderdeel van ons culturele collectief, of netwerk, en maak je gebruik van alle voordelen die daarmee gepaard gaan. Zo ga je mee in onze promotie en kun je gebruikmaken van onze faciliteiten.

Lees meer

Samenspel

Van samen spelen word je een betere muzikant en, nog belangrijker, het is enorm leuk! Horen hoe het muziekstuk klinkt samen met een ander instrument. Het formeren van een band of zingen met begeleiding van gitaar of piano. We brengen je graag in contact met andere muzikanten, bands, orkesten of koren. Of beeldende kunstenaars, want ook exposeren is een vorm van samenspel.

Bands opgelet: je kunt bij ons ook bandcoaching krijgen om je samenspel écht heel tof te laten klinken.

Lees meer

Talententraject

Valt je talent samen met je droom, je ambitie, je passie? Ben je supergemotiveerd om je verder te ontwikkelen in je discipline? We willen je graag helpen naar de top!

In het talententraject bieden we, mogelijk gemaakt door de Vrienden van CKC, jonge artiesten de kans om zich nog verder te bekwamen.

Lees meer

Nieuwsbrief

Elke maand een cadeautje in je mailbox

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en bereid je voor op elke maand een leuk overzicht van gezellige, mooie verhalen uit CKC & partners-land en nieuws dat handig is om te weten. Kom erbij, al 2.500 mensen gingen je voor.

Ja, doe mij de nieuwsbrief!