Het gebouw van CKC & partners zit tjokvol ruimtes en faciltiteiten voor kunstzinnig, cultureel en technisch Zoetermeer. Iedere Zoetermeerder is van harte uitgenodigd om gebruik te komen maken van onze faciliteiten die we aanbieden voor een fijn, haalbaar tarief.

Zoek je met je band een podium om op te treden? Of gaat het om de eindejaarsvoorstelling of musical van je school? Je kunt bij ons zelfs komen vergaderen. Wie weet wat de culturele omgeving met de creativiteit van je team doet?

Je hoeft niet verbonden te zijn aan CKC & partners om gebruik te kunnen maken van onze faciliteiten. 

Huren ruimtes, ateliers en podia

Je vindt bij ons ateliers, zangstudio’s, repetitieruimtes, lesruimtes en podia in alle soorten en maten. Neem contact op met ons Serviceteam om hier meer over te weten te komen of kom zelf langs om te kijken aan Leidsewallen 80 in Zoetermeer. Kun je gelijk de sfeer (en eventueel onze biologische koffie of thee) proeven in de Lounge. 

Meer informatie en de specificaties van onze vijf podia vind je hier

Partner worden

Als partner heb je de mogelijkheid om ruimtes en faciliteiten tegen een gereduceerd tarief te huren, maar er zitten nog meer voordelen aan. Zo ga je automatisch mee in onze promotie en communicatie. Je activiteit komt in de brochure en staat op de website. En er is meer.Klik hier om meer te lezen over partner worden bij CKC & partners.

Digital Art Lab en werkplaats

In het Digital Art Lab kunnen jongeren creatieve ideeën uitvoeren met nieuwe technologie. Maar ook jij kan dat doen. Heb jij een idee en heb je daar een 3D-printer, 3D-scanner, naaimachine (ja echt), VR-technologie, muziektechnologie of iMac voor nodig? Informeer eens bij Labmanager Piem Wirtz. Overigens worden onze labcollega’s net zo enthousiast als jij van projecten die onmogelijk lijken dus stort vooral je meest creatieve ideeën uit. 

De werkplaats is onze ruimte waar ambachtelijke technieken de plek krijgen die ze verdienen. Je vindt hier de glas- en keramiekovens, maar ook draai- en freesbanken en lasapparaten. De werkplaats is in handen van vaklieden met jarenlange ervaring, maar bovenal liefde voor het ambacht. Voel jij je hierbij thuis? Wees welkom!

Kinderfeestjes en vrijgezellenfeestjes

Het zal je misschien verrassen hoe vaak we de vraag krijgen of we kinderfeestjes of vrijgezellenfeesten organiseren, maar helaas is dat niet het geval. Wel zijn we enthousiast over het idee.

Wij houden ook wel van een feestje, dus het staat op onze bucket list. Vooralsnog is het echter toekomstmuziek.