Bij ons in huis en op de podia draait het om plezier en ontwikkeling van creativiteit en verbeelding. Maar we worden ook heel warm van een intense passie gecombineerd met een opvallend talent. Als je talent samenvalt met je droom, willen wij je helpen om die droom ook echt te bereiken. Hard work pays off: ben jij klaar voor het talententraject?

Extra begeleiding

In het talententraject geven wij leerlingen de kans het optimale uit hun uitzonderlijke talent te halen. Hoe? Door ze geheel kosteloos extra begeleiding, aanvullende lessen en/of extra lestijd te geven. Optreden hoort daar ook bij. Wij bieden aan onze talenten verschillende podia, zowel in de Theaterzaal van CKC & partners als daarbuiten.

Deze extra begeleiding kunnen wij kosteloos aanbieden door onder andere de steun van 'De Vrienden van CKC & partners'

Scouten

Docenten zien leerlingen hun talent ontwikkelen en ze kennen ze goed. Zij scouten leerlingen die in aanmerking komen voor het talententraject. Wil je hier meer over weten? Vraag ernaar bij je docent.

Voordat je toegelaten wordt, beoordelen we je onder andere op je motivatie en passie om te ontwikkelen.

 

Talententraject in beeld

In deze video vertellen dansers van Dansschool Dansis over het talententraject bij CKC & partners. Wat doen ze, waarom doen ze het en wat hebben ze eraan? Het talententraject wordt mogelijk gemaakt door onze steunstichting Vrienden Kunst en Cultuur Zoetermeer.