Werk dat je met trots hebt gemaakt, mag gezien worden. Elke cursist is bij ons dus ook exposant. Jouw kunstwerk stellen we heel graag tentoon voor iedereen die, soms zelfs speciaal daarvoor, ons gebouw bezoekt.

Je werk laten zien aan de buitenwereld geeft je kunstzinnige beleving extra diepgang. Het voegt écht iets toe en geeft je een bijzondere energie tijdens het creatieproces. Wat jouw verbeelding vormt en je handen maken, is het dubbel en dwars waard om getoond te worden met misschien gepaste, maar zeer terechte trots!

Expositieruimte

We willen dat ons gebouw kunst, cultuur en techniek ademt. Dat je geen hoek omslaat zonder je erin te kunnen wentelen en dat je kunst, cultuur en techniek echt kunt doorleven. Daarom zijn onze expositieruimtes door heel het gebouw aangebracht. Waar dat mogelijk is, vind je kunstwerken van onze eigen cursisten. Maar ook kunstenaars van buitenaf exposeren regelmatig bij CKC & partners. 

De kunstzinnige reis begint beneden in de Lounge waar in vitrinekasten, op sokkels en op de balie van de receptie en de horeca wordt geëxposeerd. Op de eerste etage vind je de Kunstgalerij, hier op de foto zichtbaar. Op de tweede etage is er de Kunstgang waar werk hangt. Ten slotte vind je kunstwerken op de derde etage in de gang.

3D-scannen

Nog meer expositieruimte vonden we in het virtuele. In samenwerking het Digital Art Lab kunnen onze cursisten hun kunstwerken inscannen met de 3D-scanner. Dat geeft nieuwe mogelijkheden, want je kunt het werk van alle kanten bekijken zonder dat het beschadigt. Je kunt er zelfs virtueel mee gooien! Lees hier meer over 3D-scannen bij CKC & partners.

Kunstjacht voor kinderen

Extra leuk: bij elke nieuwe expositie organiseren we ook een Kunstjacht voor kinderen! Een leuke manier om eventuele wachttijd in te vullen en meteen met een andere blik naar de kunst te kijken. Haal het gratis formulier op bij de receptie en bij inlevering krijgen de kleine kunstjagers een cadeautje.

Exposities

Er zijn vier exposities per jaar. De huidige expositie en, wanneer actueel, een doorkijkje naar de volgende expositie vind je hier ⬇

Expositie