Hoe betaal je je cursus of activiteit?

Je betaalt je cursus of activiteit via een automatische incasso of een factuur. Heb je een vraag over betalen en vind je het antwoord niet op deze pagina? Neem dan contact op met ons Serviceteam op info@ckc-zoetermeer.nl of bel (079) 31 61 411.

Automatische incasso en betalen in termijnen

Je kunt ons machtigen om een automatische incasso te doen, zodat je geen omkijken hebt naar de betaling. Wil je in termijnen betalen? Dan is automatische incasso verplicht. 
Boek je meerdere soorten lessen, cursussen of activiteiten bij ons? Dan moet je voor iedere soort les, cursus of activiteit een machtiging voor automatische incasso afgeven.
De machtiging voor automatische incasso staat op het aanmeldformulier.

Factuur

Je kunt het bedrag voor de activiteit via een factuur betalen. Je moet dan wel het hele bedrag in één keer overmaken. Wil je liever in termijnen betalen? Geef dan een machtiging tot automatische incasso af. De machtiging voor automatische incasso staat op het aanmeldformulier.

Betaalgegevens CKC & partners

Stichting Kunst en Cultuur
IBAN: NL11 ABNA 0603075843
BIC: ABNANL2A
KvK: 41160161
Btw-nummer: NL8056.52.516 B01

Onze partners hebben vaak eigen betaalgegevens. Je vindt die op de factuur of in de correspondentie met de docent. Wie onze partners zijn, vind je hier.

Algemene voorwaarden

Klik hier om naar onze algemene voorwaarden te gaan.

Kortingen

We bieden gezinskorting als er meerdere leden van je gezin bij ons deelnemen aan een cursus van minimaal 30 lessen. Ook ZoetermeerPas-houders krijgen korting. Lees hier meer over kortingen.

Jeugdfonds Sport en Cultuur

Wil je kind bij ons een cursus of activiteit komen volgen, maar is het lesgeld een probleem? Als je een uitkering hebt, niet voldoende opdrachten hebt als zzp'er of je hebt geldzorgen als gevolg van de Corona-maatregelen dan kan het Jeugdfonds Sport en Cultuur helpen door (een deel van) het lesgeld te betalen. 

Een aanvraag wordt altijd gedaan door een intermediair of tussenpersoon. Denk aan een leerkracht of intern begeleider op school, de buurtsportcoach of iemand van het wijkteam, schuldhulpverlening of jeugdzorg. De aanvraag wordt samen met jou online ingediend en je hoeft geen uitgebreide papierwinkel te overleggen. Als de aanvraag goedgekeurd is, kan je kind vaak al binnen drie weken bij ons starten. Wil je een aanvraag indienen? Ga dan naar www.jeugdfondssportencultuur.nl/zuid-holland en bekijk welke intermediairs jou kunnen helpen.