CKC & partners is een cultureel collectief. Dat is net zo fijn als dat het klinkt, want we trekken samen op om te zorgen dat het aanbod in kunst-, cultuur- en techniekeducatie voor de Zoetermeerder zo breed mogelijk is. Als partner nemen we je mee in onze promotie, zoals de website en de brochure, kun je gebruikmaken van de faciliteiten en ondersteuning en huur je tegen een heel gunstige prijs zalen, podia, ateliers en studio's.

Ben je geïnteresseerd om je als partner bij ons netwerk aan te sluiten en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met ons op via: vrijetijd@ckc-zoetermeer.nl


Wat is een partner?

Een partner is een docent of groep in kunst, cultuur of techniekeducatie die binnen ons netwerk zijn, haar of hun lessen aanbiedt. 

Waarom wil ik partner worden?

Als partner ben je echt onderdeel van het culturele collectief (ook wel: netwerk) CKC & partners. Zo kan je gebruikmaken van onze faciliteiten, onze ruimtes, podia, zalen, expositieruimte, horeca kortom: ons hele gebouw. Daarnaast ga je mee in de marketing en communicatie. Je komt in de jaarlijkse brochure, we delen je berichten op social media en je staat natuurlijk op de website en in de online agenda. 


Wat zijn de criteria?

Je moet een docent of groep zijn in kunst, cultuur en/of techniekeducatie én je aanbod moet het aanbod van CKC & partners verrijken en verbreden. Met andere woorden: als er al voldoende is in jouw specialisme dan moeten we helaas slechts vrienden blijven.

Wie zijn er al partner bij CKC & partners?

Dat overzicht vind je hier!