Wij geloven dat kunst, cultuur en techniek je creativiteit en verbeeldingskracht ontwikkelen. Dat helpt je enorm in vrijwel alle aspecten van het leven en in de samenleving. Maar het zorgt er ook voor dat je je kunt uiten, en jezelf kunt zijn. Je kunt ontdekken wat je talent is, waar je energie van krijgt en, misschien nog wel het belangrijkste, waar je plezier uit haalt.

Onze missie is dan ook: kunst en cultuur voor iedereen!

CKC & partners is er voor iedere Zoetermeerder die zijn of haar leven wil verrijken met kunst, cultuur en techniek. Cultuur geeft de wereld kleur, zorgt voor verbinding en voegt plezier en inspiratie toe aan je leven. Dankzij ons rijke aanbod aan lessen, programma’s en activiteiten vind je bij ons kunst en cultuur op de manier die bij jou past. 

 

Geef een creatieve invulling aan jouw vrije tijd 

Verlang je naar ‘iets’ voor jezelf, zoals een hobby? Wil je in contact komen met gelijkgestemden of juist weer met jezelf? Of nieuwe vaardigheden leren? Dan krijg je bij CKC & partners het antwoord dat je zoekt. Ons aanbod bestaat uit lessen, programma’s en activiteiten op het gebied van muziek, dans, beeldende kunst en theater. 

Bekijk ons aanbod

Een podium voor professionele makers en lokaal talent

Als Huis van de Amateurkunst geven we een podium aan professionele makers en lokaal talent. Denk aan optredens, exposities, lezingen, concerten, voorstellingen en andere culturele initiatieven. In ons pand, maar ook in de Zoetermeerse wijken. Verder beschikt ons pand over fantastische faciliteiten die we met alle liefde delen met creatieve makers. Denk aan diverse podia, verschillende ateliers en dansstudio’s. 

Lees meer over huren bij CKC & partners

Cultuur- en technieklessen op scholen

Kunst, cultuur en techniek verrijken de omgeving van opgroeiende kinderen. Het helpt hen om talenten te ontdekken, plezier te maken, creatief te denken en te verbinden met elkaar. Via Cultuur en Techniek op School creëren wij een sterke culturele en technische leeromgeving voor kinderen. Denk aan activiteiten op de kinderopvang, het primair en voortgezet onderwijs. 

Lees meer over Cultuur en Techniek op school

 

Vernieuwing en ontwikkeling

Ben jij docent en zoek jij naar vernieuwende kunstvormen? Of ben jij een technische creatieveling die verlangt naar gelijkgestemden en een ruimte om jouw ideeën uit te proberen? Dat vind je bij het Digital Art Lab! Het Digital Art Lab is onze afdeling Research & Development voor de kunsten én een Open MakerSpace voor creatievelingen. 

Lees meer over het Digital Art Lab

 

Meer geluk, verbinding en woonplezier in de wijken

Dankzij ons programma cultuurparticipatie Wijck vergroten wij het geluksgevoel, woonplezier en de verbinding in de wijken met kunst en cultuur. Het is niet voor iedereen vanzelfsprekend om hieraan mee te doen. Toch maak je cultuur samen en daarom zoeken wij wijkbewoners op. Samen bedenken we creatieve plannen en activiteiten die aansluiten op wat er nodig is in de wijk. 

Lees meer over Wijck

Kunst, cultuur en techniek in Zoetermeer

Wij zijn er dus voor kunst, cultuur en techniek in de hele stad Zoetermeer. Je ziet ons dan ook bij veel evenementen in de stad. Onze leerlingen en koren verzorgen optredens, onze docenten en partners geven workshops of dragen met hun kennis en kunde bij aan de organisatie. Zo maken en houden we Zoetermeer cultureel aantrekkelijk.

​​​​​​​Jaarverslag CKC & partners 2023

Jaarverslag CKC & partners 2022

Jaarrekening CKC & partners 2022

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en bereid je voor op elke maand een leuk overzicht van gezellige, mooie verhalen uit CKC & partners-land en nieuws dat handig is om te weten in je mailbox.

Kom erbij, al 2.300 mensen gingen je voor 😊

Ja, doe mij de nieuwsbrief!