Wat fijn dat je interesse hebt om CKC & partners te steunen. Dat stellen we enorm op prijs en we heten je graag welkom in het team om de (leer)omgeving voor kunst, cultuur en techniek in Zoetermeer nog beter te maken! 

Je kunt ons steunen met vrijwilligerswerk, of door je aan te sluiten bij Vrienden van CKC.

Vrijwilligerswerk bij CKC & partners

Op onze site staat of we specifieke vrijwilligersfuncties zoeken, maar eerlijk is eerlijk: er is altijd iets te doen. Wil je helpen? Heel graag! Stuur een mailtje naar werkenbij@ckc-zoetermeer.nl

 

Vrienden van CKC

Vrienden van CKC is een stichting die ons steunt. Zonder hen kunnen we met geen mogelijkheid het talentontwikkelingsprogramma in de lucht houden! Uiteraard zijn we de Vrienden zeer dankbaar voor hun energie en bijdragen. 

Doelstelling

De stichting gaat door het leven als Vrienden van CKC, maar heet officieel ‘Vrienden Kunst en Cultuur Zoetermeer’. De stichting Vrienden Kunst en Cultuur Zoetermeer heeft ten doel het bevorderen van de belangstelling voor Kunst en Cultuur in het algemeen en voor het Centrum voor Kunst en Cultuur (CKC) in het bijzonder.

Dit zeggen zij er zelf over:  
“Voor het opgroeien van gelukkige en vindingrijke kinderen is de ontwikkeling van hun creatieve vermogen belangrijk. Naast veel plezier leert het hen belangrijke vaardigheden om zich te kunnen handhaven in de 21e eeuw. Zij zijn de creatieve geesten die onze toekomstige stad vorm gaan geven.
Wij hebben als doel om de belangstelling van Kunst en Cultuur voor iedereen in Zoetermeer te vergroten. Daarom stimuleren wij Muziek, Dans, Theater en Beeldende Kunst, in zowel traditionele als in moderne vormen.”

Vrienden helpen jong talent verder 

We willen graag elk kind helpen, maar dat is helaas niet mogelijk. Daarom stimuleren de Vrienden van CKC sinds 2019 het talentenontwikkelingsprogramma van CKC & partners, waaronder de muziekwedstrijd ‘Young Music Talent’ en het talententraject. Door onze donaties geven wij vele talenten in Zoetermeer de mogelijkheid zich verder te ontwikkelen.

We proberen samen met deze kanjers hun passie voor hun kunstvorm zo veel mogelijk over te brengen op de andere jonge talenten in Zoetermeer. Dit gebeurt onder andere door talenten mogelijkheden te bieden om op te treden, hun verhaal te delen en zo andere kinderen en jongeren te inspireren.

Hoe kun je helpen?

Kun je je vinden in de doelstelling van de Vrienden van CKC? Koop dan een aandeel in creativiteit.
Wij geven aandelen uit ter waarde van € 50,-. Door aandelen te kopen doneer je aan de jonge talenten uit Zoetermeer. De stichting heeft de ANBI-status inmiddels aangevraagd, dus dat is voordelig bij de belastingaangifte.

Als particulier ben je al vriend en investeerder voor 1 aandeel = € 50,- *
Als bedrijf ben je vriend en investeerder vanaf 5 aandelen = € 250,- *
* Je kunt zelf aangeven of je vriend voor 1 jaar of voor een langere termijn wilt zijn.
 

Hoe kunnen wij elkaar helpen?

Je investeert natuurlijk vooral voor het maatschappelijk belang, maar wij vinden het wel heel leuk om iets terug te doen. Voor bedrijven die 5 aandelen kopen hebben we het volgende klaarstaan:

  1. Het logo van je bedrijf komt in de carrousel op de beeldschermen in het gebouw van CKC & partners.
  2. Je krijgt van ons een banner die je overal kunt plaatsen.

Je logo en aantal aandelen zetten we in de standaard advertentie van ‘De vrienden van Kunst en Cultuur Zoetermeer‘. Je kunt de banner gebruiken voor sociale media’en/of je eigen website. Zo link je je bedrijf aan CKC & partners. Daarnaast help je ‘De vrienden van Kunst en Cultuur Zoetermeer‘ ook nog eens aan extra publiciteit.

Wil je een ‘aandelenportfolio’ samenstellen, neem dan contact met ons op. Er zijn namelijk genoeg leuke initiatieven voor grotere investeerders.

Contactgegevens Vrienden van CKC

Postadres: Leidsewallen 80, 2722PC Zoetermeer
Kvk: 27199359
RSIN: 816327245
Rekeningnummer: NL 81 RABO 01012826 99
E-mail: vrienden@ckc-zoetermeer.nl
 

 

Bestuurssamenstelling

Jerry van der Ziel - voorzitter
Marc Waltman - bestuurslid
Het bestuur is onbezoldigd en ontvangt geen vergoeding voor haar inspanningen.

Links

Jaarverslag 2018

Beleidsplan 2019

Balans kosten-baten

Begroting 2019

De activiteiten zijn erop gericht het bestand van vrienden en bedrijfsvrienden uit te breiden. Het bestuur is onbezoldigd en zal haar kostendeclaraties beperken tot de out-of-pocketkosten. Door digitaal werken zullen de administratiekosten gering zijn. De resterende kosten zijn bankkosten en hostingkosten voor de domeinnamen. Met deze werkwijze zal het doel maximaal ondersteund worden.