Muziek maken is geweldig. Samen muziek maken is, ja echt, nog veel leuker! Begin je pas net dan geeft het onder de knie krijgen van je instrument je meer dan voldoende plezier en uitdaging, maar er komt een moment dat het gaat kriebelen.

Hoe zou dit muziekstuk klinken samen met een ander instrument? Wat doet dat met ons publiek? Wat zou ik graag zingen met begeleiding van gitaar of piano! En de kick ervaren van op het podium staan met een band.

Daar willen we je heel graag bij ondersteunen, samenspel is een van de leukste manier van muziek maken. En, niet geheel onbelangrijk, je wordt er een betere muzikant van.

Muziek, dans, theater en kunst

Samenspel is naast samen musiceren, ook dansen, toneelspelen of een expositie organiseren met bijvoorbeeld een diversiteit aan beeldende kunstenaars. We brengen jou of jullie graag in contact met andere kunstenaars, bands, orkesten en koren. We hebben er ten slotte meer dan voldoende van in huis. We zijn ten slotte een cultureel netwerk en daar plukken liefhebbers van samenspel zeker de vruchten van.

Korting

De (dans)groepen, koren en orkesten zijn (extra) activiteiten die je kunt boeken, eventueel naast je zang-, muziek- of dansles. En met je band heb je de mogelijkheid om bandcoaching te gaan doen. Als je al een andere cursus volgt bij CKC & partners kun je in de meeste gevallen ook nog een korting krijgen op je activiteiten. Je kunt daarvoor het beste contact opnemen met ons Serviceteam op (079) 31 61 411 of info@ckc-zoetermeer.nl.