Opzeggen aan het einde van een cursus hoeft niet. Toen je je aanmeldde, hebben we schriftelijk afgesproken dat je de looptijd van de cursus zou volgen dus eindigt onze overeenkomst als de looptijd van de cursus ook eindigt. Dat geldt voor jaarcursussen, maar ook voor kortere cursussen van bijvoorbeeld vijf of tien weken. 

Wil je verder met de cursus, het vervolg of wil je een andere cursus of activiteit doen? Meld je dan (weer) aan via het aanbod op de site.

De duur van een cursus vind je op onze website of in onze brochure. Natuurlijk kan je voor deze informatie ook altijd even bellen met ons Serviceteam op (079) 31 61 411 of mailen naar info@ckc-zoetermeer.nl. 

Tussentijds opzeggen kan in principe niet. De officiële afspraak daarover staat in onze Algemene Voorwaarden en luidt:

Voortijdige of tussentijdse beëindiging hoe ook genaamd gedurende de looptijd van de Activiteit is niet mogelijk. De Wederpartij dient het volledige lesgeld te betalen, ongeacht het aantal gevolgde lessen.

Zijn er bijzondere omstandigheden die je graag aan ons voor wilt leggen of heb je hierover een vraag? Neem dan ook even contact op met het Serviceteam op (079) 31 61 411 of info@ckc-zoetermeer.nl.