Optreden is onlosmakelijk verbonden aan theater, dans en muziek. Het heten ten slotte niet voor niets podiumkunsten. Bij CKC & partners zijn alle randvoorwaarden aanwezig om op te kunnen treden. Het podium wacht, ben jij er klaar voor?

Optreden

Je kunt je choreografieën, theaterstukken, musicalscènes en zangsolo's tot in de puntjes perfectioneren in de oefenruimtes. Maar geloof ons, het wordt pas echt als je het laat zien voor het publiek. Het euforische en trotse gevoel dat je door optreden krijgt, laat zich maar moeilijk omschrijven. Een fantastisch ervaring die naar meer smaakt.

Met optreden maak je de cirkel compleet. Dat gevoel gunnen we iedereen en daarom zorgen we ervoor dat CKC-leerlingen, maar ook muzikanten, dansers en theatergroepen van buiten de beste mogelijkheden krijgen om op te treden. Als Huis van de Amateurkunst in Zoetermeer is dat onze rol en die pakken we graag en met verve. 

Neem een kijkje bij onze podia. Of je nu een groots en meeslepend optreden wilt doen of juist een intiem en impactvolle performance wilt geven, we kunnen het voor je regelen. Van Theaterzaal tot buitenpodium.

Auditeren

Auditie doen is bij veel podiumkunsten noodzakelijk. Hoewel er soms een flinke dosis gezonde spanning bij komt kijken en auditie doen leuk is, is er niets mis mee om daarvoor te oefenen. Als je graag wilt oefenen voor het doen van een auditie, bespreek het met je docent.

Audities afnemen kan ook heel goed in een van onze zalen of podia. Neem daarvoor contact op met ons Serviceteam (079) 31 61 411 of info@ckc-zoetermeer.nl