Workshops

Laat je handen wapperen en je oren klapperen

Workshops bij CKC & partners

Je bent er echt even uit bij CKC & partners met onze eenmalige activiteiten, zoals workshops en lezingen. Tijdens een workshop maak je in een ochtend, middag of avond  je eigen unieke kunstwerk van bijvoorbeeld keramiek of glas. Of je leert een (deel van) een dans, een bepaalde zangtechniek of maakt je eigen kleding. 

Onze lezingen zijn altijd vol interessante informatie en inspirerende voorbeelden. Ze worden gegeven door enthousiaste vakmensen die je op het puntje van je stoel houden. En soms zelfs daar vanaf halen: sommige lezingen zijn interactief. Het is de bedoeling dat je lekker meedoet of meepraat. 

We breiden dit aanbod van eenmalige activiteiten steeds meer uit. Er is ook zoveel te vertellen over kunst en cultuur. De Nederlandse muziekgeschiedenis al, de Italiaanse architectuur, de Franse mode: het is maar een kleine greep uit de rijke onderwerpen waaruit we kunnen putten. 

Tijdens de workshops en lezingen ontmoet je gelijkgestemden en is het bijzonder gezellig tijdens de koffiepauzes en de nazit in onze Lounge.