CKC & partners is het centrum voor amateurkunst en cultuur- en techniekeducatie in Zoetermeer.

Onze droom is om elke Zoetermeerder in contact te laten komen met kunst, cultuur en techniek. Jong, oud, onder schooltijd en in de vrije tijd. Omdat creativiteit en verbeeldingskracht vaardigheden zijn waar je veel plezier van hebt en die je steviger in de maatschappij zetten. Een bijzonder leuke klus waar we met ons team elke dag aan bouwen. Zin om hier ook aan bij te dragen?


Openstaande vacatures CKC & partners

Medewerker Marketing & Communicatie

Technisch medewerker

Medewerker Frontoffice Balie en horeca
Heb je vragen over een functie of ben je gewoon benieuwd hoe een werkdag er bij ons uit kan zien? Neem dan op met Gaby Kuipers, onze HR-medewerker.

Vrijwilliger worden?

Vind je het leuk om ons te helpen als vrijwilliger? Heel graag! Er is namelijk altijd iets te doen, dus daar hebben we altijd ruimte voor! Stuur een mailtje naar werkenbij@ckc-zoetermeer.nl

Of heb je zelf een idee? Stuur dan een mail naar werkenbij@ckc-zoetermeer.nl en we bespreken het graag met je.

 

 

Partner worden?

Ben je aanbieder of groep in kunst, cultuur of techniekeducatie en wil je partner worden? We gaan graag met je in gesprek. Klik hier voor meer informatie over partner worden.

 

 

Wij geloven dat kunst, cultuur en techniek je creativiteit en verbeeldingskracht ontwikkelen. Dat helpt je enorm in vrijwel alle aspecten van het leven en in de samenleving. Maar het zorgt er ook voor dat je je kunt uiten en jezelf kunt zijn. Je kunt ontdekken wat je talent is, waar je energie van krijgt en, misschien nog wel het belangrijkste, waar je plezier uit haalt.

Onze missie is dan ook: kunst en cultuur voor iedereen!

CKC & partners is er voor iedere Zoetermeerder die zijn of haar leven wil verrijken met kunst, cultuur en techniek. Cultuur geeft de wereld kleur, zorgt voor verbinding en voegt plezier en inspiratie toe aan het leven. 

Lees meer over ons