In de gezellige Lounge is het goed vertoeven. Maar wachten, overleggen of samenzijn met je band-, koor-, orkest-, dans- en wat-al-dies-meer-zij-genoten is nog leuker met een lekker kopje koffie, thee, glas fris of andere versnapering naar wens! 

Menu

Bij onze dames en heren van de horeca kun je allerlei heerlijkheden krijgen. Gezond en soms wat minder gezond. Waar we veel aandacht aan besteden is waar ons horeca-aanbod vandaan komt. Zo zijn onze koffie en thee geheel biologisch, net zoals onze koffiemelk en suiker. Als je bedenkt hoeveel koffie en thee er gedronken wordt, scheelt dat een slok op een borrel en daar staan we helemaal achter.

Heb je je eigen warmhoudbeker en wil je iets meenemen voor on-the-go? Dan vullen we die graag!

Smoothies

Op woensdagmiddag en op zaterdagochtend staan er heerlijke smoothies klaar! Wekelijks wisselend en altijd even vers en lekker van smaak. 

Verse munt- en gemberthee

Ook heerlijk: verse muntthee of verse gemberthee! Lekker met een kneepje honing en echt even genieten.

Prijslijst

 

 

 

 

 

 

Wat is het altijd een gezellige, bruisende boel in de Lounge als grote groepen aanschuiven en blijven hangen voor de nazit. Zelfs in de rij om te bestellen is het leuk. Je zult heel regelmatig onze koren, orkesten, dansgroepen en andere cursisten onze Lounge zien bevolken en leven in de brouwerij brengen.