In de gezellige Lounge is het goed vertoeven. Maar wachten, overleggen of samenzijn met je band-, koor-, orkest-, dans- en wat-al-dies-meer-zij-genoten is nog leuker met een lekker kopje koffie, thee, glas fris of andere versnapering naar wens! 

Menu

Bij onze dames en heren van de horeca kun je allerlei heerlijkheden krijgen. Gezond en soms wat minder gezond. Waar we veel aandacht aan besteden is waar ons horeca-aanbod vandaan komt. Zo zijn onze koffie en thee geheel biologisch, net zoals onze koffiemelk en suiker. Als je bedenkt hoeveel koffie en thee er gedronken wordt, scheelt dat een slok op een borrel en daar staan we helemaal achter.

Heb je je eigen warmhoudbeker en wil je iets meenemen voor on-the-go? Dan vullen we die graag!

Smoothies

Op woensdagmiddag en op zaterdagochtend staan er heerlijke smoothies klaar! Wekelijks wisselend en altijd even vers en lekker van smaak. 

Verse munt- en gemberthee

Ook heerlijk: verse muntthee of verse gemberthee! Lekker met een kneepje honing en echt even genieten.

Prijslijst

Normaal gesproken vind je hier de prijslijst, maar nu Corona-maatregelen van kracht zijn, is onze horeca niet open.

Wat is het altijd een gezellige, bruisende boel in de Lounge als grote groepen aanschuiven en blijven hangen voor de nazit. Zelfs in de rij om te bestellen is het leuk. Je zult heel regelmatig onze koren, orkesten, dansgroepen en andere cursisten onze Lounge zien bevolken en leven in de brouwerij brengen. 

Op dit moment, halverwege 2020, is dat anders. Ook wij doen er alles aan om het Corona-virus het hoofd te bieden en dat betekent onder andere anderhalve meter afstand van elkaar en een beperkt aantal personen aanwezig in het gebouw.

We weten niet hoe het verder gaat maar zien de toekomst altijd positief tegemoet. Tot die tijd hebben we gelukkig de foto's nog, zoals je hiernaast kunt zien. En maken we het zo gezellig mogelijk als de afstand van elkaar het toelaat!