Maak je gebruik van onze Theaterzaal? Dan kun je je voorstelling, optreden, auditie, bijeenkomst, heidag of wat je er ook organiseert, livestreamen! Een rechtstreekse videoverbinding waardoor mensen het gebeuren ook op afstand kunnen volgen.

Optreden zien op afstand

Met de inzet van livestream maak je het mogelijk dat een veel groter publiek je optreden of voorstelling kan zien. Zo kan die lieve tante van over de grens toch het optreden van haar neefje of nichtje zien. Iemand die slecht ter been is, liever niet buiten komt of aan het werk is, vangt op deze wijze ook een glimp (of de hele show) op! Of degene die net naast kaartjes heeft gegrepen en er toch heel graag van afstand bij wil zijn.

Wil jij livestream boeken bij je optreden? Vraag ernaar bij ons Serviceteam op (079) 31 61 411 of info@ckc-zoetermeer.nl

Bedrijfsmatige bijeenkomsten

Ook bedrijven en instanties die bij ons bijeenkomsten organiseren in de Theaterzaal kunnen livestream boeken. Dé oplossing voor collega's die die dag niet in staat zijn om fysiek aanwezig te zijn. Misschien moet je wel bezetting houden op je afdeling of kantoor. Of werken ze thuis in verband met gezin of mantelzorg. 

Is er slechts een deel dat interessant is voor de hele organisatie en ga je daarna de diepte in met kleinere groepjes? Laat dan het plenaire deel uitzenden, zodat je al je collega's efficiënt op de hoogte kunt brengen. 

Livestream in de anderhalvemetersamenleving

Livestream kan een mooie oplossing zijn om je bijeenkomst mogelijk te maken in de anderhalvemetersamenleving. We denken daarin natuurlijk graag met je mee. Wij zijn er immers zelf ook dagelijks mee bezig. Neem contact op via ons Serviceteam op (079) 31 61 411 of info@ckc-zoetermeer.nl. Zij helpen je verder of verwijzen je door.