Cultuur en Techniek op School is een initiatief van CKC & partners samen met Museum de Voorde, Stadstheater en de Bibliotheek Zoetermeer. Cultuureducatie voor ieder Zoetermeers kind, is de droom van Cultuur en Techniek op School. Zodat ieder kind de kans krijgt zijn talenten te ontdekken en door kunst, cultuur en techniek zijn verbeeldingskracht en creativiteit te versterken. 

Bekijk hier de website van Cultuur en Techniek op School.

Cultuur- en techniekbeleid op scholen

Wij willen overal toegankelijke cultuur- en techniekeducatie voor alle 20.000 leerlingen in het basis- en voortgezet onderwijs. Dat doen we door cultuur- en techniekeducatie op alle scholen duurzaam te borgen. Met een deskundig team van docenten met een opgeleide interne cultuurcoördinator en een actueel cultuur- en techniekbeleid. 

Cultuur- en technieklessen voor scholen

Cultuur en Techniek op School biedt allerlei hulpmiddelen voor scholen om het cultuur- en techniekonderwijs vorm te geven. Zo zijn er leerlijnen ontwikkeld met lessen die de leerkrachten zelf kunnen geven. Via de website brengen we vraag en aanbod bij elkaar: scholen vinden op www.cultuuropschool.nl alle aanbieders in Zoetermeer en omgeving op het gebied van cultuur- en techniekeducatie.
 

Cultuureducatie met Kwaliteit

CKC & partners is initiatiefnemer en uitvoerder van Cultuur en Techniek op School en penvoerder van Cultuureducatie met Kwaliteit.