Glas gevorderden

Als je de geheimen van glas begint te ontrafelen

Bijbehorende foto voor activiteit Glas gevorderden

Tijdens een glascursus krijg je begeleiding van onze docenten en assisten(ten). Ze delen graag hun kennis over glas bewerken, van het snijden van glasplaten tot koude slijptechnieken om glas af te werken. Binnen de verschillende groepen is ook onder de cursisten veel ervaring aanwezig. De chemie in de groep helpt menigeen om te groeien. Je krijgt de ruimte om jouw creativiteit in een glaskunstwerk om te zetten. 

Bij CKC & partners kun je gebruikmaken van prettige randvoorwaarden om jouw vaardigheid op het gebied van glastechnieken op te bouwen en steeds verder te verfijnen. Ons atelier is uitgerust met de apparatuur die je daarvoor nodig hebt. Sinds 2022 is er een vlakslijpmachine toegevoegd aan het bestaande arsenaal van vier ovens, een bankslijpmachine, een zaag en een zandstraalcabine.

Deze cursus voor gevorderden telt een seizoen met dertig lessen. Drie van de lessen zijn extra lange workshops waarin met de hele groep nieuwe en uitgediepte thema’s worden behandeld. 

Goed te weten:

  • De docent bepaalt of een cursist gevorderd genoeg is om in te stromen
  • Er zijn geen proeflessen voor Glas
  • Is deze cursus vol en wil je op de reservelijst geplaatst worden, stuur dan een mail naar cursusadministratie@ckc-zoetermeer.nl. Er wordt dan contact met je opgenomen.

 


Bekijk de inschrijfopties
  • vanaf € 599 per jaar
  • vanaf € 74,87 per termijn - 8 termijnen
  • vanaf 18 jaar
  • ZoetermeerPas

Aanmelden

Maak hieronder je keuze

Glas gevorderden

Voor leeftijd:
18 - 99 Jaar
Door wie:
Martine Knoppert
Waar:
CKC Zoetermeer
Wanneer:
Zaterdag 02 september 2023
9:30 - 12:00
Aantal:
30
Prijs:
€ 599 - t/m 21 jaar
€ 725 - 21 jaar en ouder

Docenten

Maak hieronder kennis met de docent