Beeldend

Geef je creativiteit, gedachten en gevoelens de vrijheid

Beeldend bij CKC & partners

Boetseer je fantasie tot leven, zet hart en ziel op het schildersdoek of leg een herinnering vast in glaskunst of een zelfgemaakt sieraad. Beeldende kunst is iets om je heerlijk in te verliezen en voor iedereen een unieke ervaring. 

Maak kennis met onze beeldende-kunstactiviteiten. Neem je graag plaats achter de schildersezel of de cameralens of ga je liever in 3D aan de slag met keramiek en klei? Werk met stoffen, glas of edelmetaal of reis met ons mee door de geschiedenis van de kunst. Of leer schilderen als Rembrandt van Rijn. 

Maak een keuze tussen edelsmeden, fotografie, glas, keramiek & beeldhouwen, kinderkunst, kunstgeschiedenis, schilderen & tekenen, techniek en textiel & weven. Binnen de activiteiten is voldoende keuze voor beginners en gevorderden. En er is de mogelijkheid om onder begeleiding van een docent zelf aan de slag te gaan in onze ateliers.

Twijfel je? Je kunt heel eenvoudig een proefles nemen of een keer komen kijken om te zien wat het beste bij je past. Je kunt ook een van onze vakkundige docenten om advies vragen.