Glas

Delicaat materiaal met grandioos effect

Glas bij CKC & partners

Glas is een prachtig materiaal om je creativiteit vorm te kunnen geven. Het is delicaat, maar in bepaalde verhoudingen juist heel robuust. Je kunt werken met kleur, reliëf en een grote diversiteit aan vormen om uiteindelijk tot een bijzonder werk met bijvoorbeeld een prachtig craquelé effect te komen.

Tijdens een workshop glaskunst of de glascursus, maar ook als je vrij aan het werk bent in het atelier, krijg je begeleiding van onze vakdocenten. Ze leren je alles over glas bewerken, de techniek van glasverven en vertellen je van alles over glas gieten. 

Bij CKC & partners kun je gebruikmaken van de ideale omstandigheden en randvoorwaarden om jouw vaardigheid op het gebied van glastechnieken op te bouwen en steeds verder te verfijnen. Ons atelier is uitgerust met de apparatuur die je daarvoor nodig hebt, zoals glasovens. Ook heb je er letterlijk en figuurlijk de ruimte om jouw creativiteit in een glaskunstwerk om te zetten. 

We werken regelmatig met een thema. Zo zijn er eenmalige glasworkshops waar je je richt op het creëren van een Italiaans vergezicht naar aanleiding van een foto. Dat mag een foto van internet zijn of eentje die je zelf hebt gemaakt. In dat laatste geval is het natuurlijk geweldig om de herinnering op deze mooie kunstzinnige manier vast te kunnen leggen.