Glas atelier

Als je de geheimen van glas begint te ontrafelen

Bijbehorende foto voor activiteit Glas atelier

Voor de vakken beeldhouwen, keramiek, edelsmeden en glas beschikt het CKC over ateliers. Jij als gevorderde cursist van de afdeling glas kan hier vrij werken, een deel van de tijd als groep en een deel van de tijd ook met begeleiding van een docent.  
De nadruk ligt op het ontwikkelen van je persoonlijke stijl. Voor cursisten glas staan de glasovens en de andere apparatuur tot je beschikking. Sinds 2022 is er een vlakslijpmachine toegevoegd aan het bestaande arsenaal voor nabewerking.  

Hiervoor is het wel van belang dat je ervaring hebt met het materiaal en de machines.
 
Diverse cursisten hebben thuis ook een glasoven waar ze mee werken. In deze cursus kun je de docent als vraagbaak gebruiken wanneer het glas niet precies doet wat jij wilt. Glas is een lastig goedje en twee weten snel meer dan een. Als je de technische problemen kunt overwinnen lukt het om jouw creativiteit in een geslaagd glaskunstwerk om te zetten!

Dit glasatelier telt twee 30 lessen.
periode 3 september t/m 6 mei


Goed te weten:

  • De docent bepaalt of een cursist genoeg ervaring heeft om in te stromen bij het Glasatelier op dinsdagmiddag of Glasbewerken I op zaterdagochtend.
  • Wil je op de reservelijst voor een cursus geplaatst worden, stuur dan een mail naar cursusadministratie@ckc-zoetermeer.nl. Zodra zich mogelijkheden voordoen, wordt er contact met je opgenomen.

 


Bekijk de inschrijfopties
  • vanaf € 647 per cursus
  • voor 18 jaar en ouder
  • ZoetermeerPas

Aanmelden

Maak hieronder je keuze

Glas atelier

Voor leeftijd:
18 - 99 Jaar
Door wie:
Martine Knoppert
Waar:
CKC Zoetermeer
Wanneer:
vanaf di 3 september 2024
13:00 - 17:00
Aantal:
30
Prijs:
€ 647 - t/m 20 jaar
€ 783 - 21 jaar en ouder

Docenten

Maak hieronder kennis met de docent