Glas atelier

Raak in de ban van de mogelijkheden van glas

Bijbehorende foto voor activiteit Glas atelier

Voor de vakken beeldhouwen, keramiek, edelsmeden en glas beschikt het CKC over ateliers. Jij als gevorderde cursist van de afdeling glas kan hier vrij werken, een deel van de tijd als groep en een deel van de tijd ook met begeleiding van een docent. 
De nadruk ligt op het ontwikkelen van je persoonlijke stijl. Voor cursisten glas staan de glasovens en de andere apparatuur tot je beschikking. Sinds 2022 is er een vlakslijpmachine toegevoegd aan het bestaande arsenaal voor nabewerking. 
Hiervoor is het wel van belang dat je ervaring hebt met het materiaal.

Tijdens een glascursus krijg je begeleiding van onze docenten en assisten(ten). Ze delen graag hun kennis over glas bewerken, van het snijden van glasplaten tot koude slijptechnieken om glas af te werken. Binnen de verschillende groepen is ook onder de cursisten veel ervaring aanwezig. De chemie in de groep helpt menigeen om te groeien. Je krijgt de ruimte om jouw creativiteit in een glaskunstwerk om te zetten. 

Tijdens het atelier is individuele ontwikkeling en ruime werktijd een kenmerk. Dit dinsdagatelier telt twee blokken van 15 lessen. In het tweede blok een workshoples gepland waarin iedereen gezamenlijk een nieuwe techniek krijgt. 

Goed te weten:

  • De docent bepaalt of een cursist gevorderd genoeg is om in te stromen
  • Er zijn geen proeflessen voor Glas
  • Is deze cursus vol en wil je op de reservelijst geplaatst worden, stuur dan een mail naar cursusadministratie@ckc-zoetermeer.nl. Er wordt dan contact met je opgenomen.

Bekijk de inschrijfopties
  • vanaf € 278 per cursus
  • vanaf € 92,67 per termijn - 3 termijnen
  • voor 18 jaar en ouder
  • ZoetermeerPas

Aanmelden

Maak hieronder je keuze

Glas atelier

Voor leeftijd:
18 - 99 Jaar
Door wie:
Martine Knoppert
Waar:
CKC Zoetermeer
Wanneer:
Dinsdag 23 januari 2024
13:00 - 17:00
Aantal:
15
Prijs:
€ 278 - t/m 20 jaar
€ 336,50 - 21 jaar en ouder

Docenten

Maak hieronder kennis met de docent