Ben je op zoek naar plezier, ontspanning en inspiratie? Wil je nieuwe dingen leren en uitproberen? Of zoek je naar manieren om meer kleur toe te voegen aan je leven? 

De start van het nieuwe culturele seizoen 2024/2025
Nog maar even en dan gaat ons nieuwe culturele seizoen van start! Achter de schermen werken we aan een breed en divers programma, zodat jij kunst en cultuur beleeft op de manier die bij jou past. Waar je ook maar behoefte aan hebt en op jouw eigen wijze. Van lessen, programma’s, workshops, tot concerten, voorstellingen en lezingen.

Wil je nieuwe vaardigheden leren? Wil je creatief aan de slag met je handen? Vind je het heerlijk om te bewegen, maar zoek je een manier die je wel écht leuk vindt en volhoudt? 

💛 Een creatieve en ontspannen invulling van jouw vrije tijd.
🖤 Leuke manieren om te bewegen, die je wél volhoudt. 
💛 Een momentje van rust en van bezinning. 
🖤 Een hobby waardoor je de tijd vergeet en helemaal oplaadt. 

Een greep uit ons aanbod

  • Leer het bespelen van een nieuw instrument, zoals een harp, piano, elektrische gitaar, drums of een doedelzak. 
  • Steek je handen uit de mouwen en ga schilderen, creëer de mooiste handgemaakte keramische werken en sieraden of leer de kunst van het weven. 
  • Kom in beweging en krijg nieuwe energie dankzij ballet, buikdansen, pilates, hiphop of stijldansen.
  • Laat je fantasie de vrije loop of daag jezelf fysiek uit tijdens de lessen acrobatiek, musical of theater. 

En nog veel meer.. 
Benieuwd wat er voor jou te beleven valt? 

Bekijk al onze activiteiten van seizoen 2024/2025

 

Kunst, cultuur en techniek in Zoetermeer, je vindt het bij CKC & partners. Weet je al wat je wilt? Dan vind je je weg snel binnen ons programma. Ben je nog niet zeker? Bekijk dan rustig eens wat de mogelijkheden zijn. Bij elke activiteit vind je praktische informatie over het soort les, de docent of begeleider, de duur van de cursus en de kosten. En met vragen kun je terecht bij ons Serviceteam op (079) 31 61 411 of info@ckc-zoetermeer.nl. 

Naast ons programma aan lessen, cursussen en evenementen doen we nog veel meer! Wil je hier meer over weten? Bezoek ons Facebook- en Instagram-account, schrijf je in voor de nieuwsbrief of bekijk de pagina Wie is CKC & partners? Ook leuk om ons te leren kennen: de Showcases. Hier presenteren we projecten en activiteiten die een goed beeld geven van ons culturele collectief.

Verder naar:

Lessen

Workshops

Evenementen

Clubs & Verenigingen

Meer over CKC & partners

hier zijn we trots op!