Theateravond musical training

Kies je les en betaal per keer

Bijbehorende foto voor activiteit Theateravond musical training

Beginners opgelet! Cadenza Theateropleiding heeft voor iedereen die wel eens op het toneel wil staan of die nog beter wil worden nu musical les voor volwassenen. Tijdens deze TheaterAvonden werk je met professionele docenten aan het kennismaken met en verbeteren van acteren, zingen en/of dansen.

De lessen worden gegeven in de vorm van workshops en zijn geschikt voor iedereen vanaf 18 jaar. Je kunt zelf kiezen welke musical workshop je wilt volgen en betaalt per les. Zo kun je zelf bepalen waar je beter in wilt worden; acteren, zingen, dansen of wellicht alledrie?

De TheaterAvonden vinden elke woensdagavond plaats bij CKC & partners. Iedere week staat er een andere discipline centraal en ligt de focus op een ander onderdeel. Je kiest zelf en rekent per les af. Dat kan na afloop van de les gewoon per PIN. Heb je na het volgen van een aantal lessen de smaak te pakken? Dan kun je doorstromen naar een vervolg cursus musical voor volwassenen. Je kan je aanmelden voor de meer gespecialiseerde gevorderde groepen, bijvoorbeeld Theaterdans of musicalproductie.


  • € 10 per avond
  • vanaf 18 jaar

Docenten

Maak kennis met de docent