Harp

Leer harp spelen in Zoetermeer

Bijbehorende foto voor activiteit Harp

Wil je een muziekinstrument leren spelen? Dan is de harp misschien wel iets voor jou! De klanken van een harp hebben een haast betoverend effect. Dit sierlijke snaarinstrument met haar prachtige vorm brengt je haast in een andere wereld tijdens het beluisteren. De zacht klaterende harpmuziek streelt het oor, wanneer je de snaren bespeelt.

Harp leren spelen daagt je uit om het mooiste uit een instrument te halen. De snaren van de harp hebben verschillende lengtes en diktes en klinken daarom hoger of lager. De harp wordt met beide handen aan weerskanten van het muziekinstrument bespeeld. Wist je bijvoorbeeld ook dat harpen al een paar duizend jaar bestaan. In de prehistorie gebruikten mensen hun jachtbogen al als een soort van harp.

Harpmuziek is verrassend gevarieerd, met werk uit de klassieke muziek, Ierse muziek en Zuid-Amerikaanse muziek. De les wordt gegeven door Marjatta Fehres. Als harpiste vindt ze het heerlijk om klassieke muziek te spelen maar ook om nieuwe stijlen en wegen in te slaan. De muziekles is zowel individueel te volgens als in een duo of in een groep. Wil je harp les nemen? Begin dan bij de basis en vervolgens kun je al deze muziekstijlen gaan verkennen.

Volg je een indiviuele les, duoles, of groepsles? Dan krijg je 50% korting op het lesgeld bij aanmelding voor een CKC band, ensemble, koor of orkest.

Let op:
Duoles kan alleen iom de docent een wekelijkse individuele les worden van 20 minuten.

 


Bekijk de inschrijfopties
  • vanaf € 697,50 per jaar
  • mogelijkheid betaling in termijnen
  • voor 4 jaar en ouder
  • ZoetermeerPas

Aanmelden

Maak hieronder je keuze

Harp duoles

Voor leeftijd:
4 - 99 Jaar
Door wie:
Marjatta Fehres
Waar:
CKC Zoetermeer
Wanneer:
Vanaf ma 2 september 2024
wo of do, tijd in overleg
lesduur 40 min
Aantal:
38
Prijs:
€ 830 - t/m 20 jaar
€ 1002 - vanaf 21 jaar

Harp groepsles

Voor leeftijd:
4 - 99 Jaar
Door wie:
Marjatta Fehres
Waar:
CKC Zoetermeer
Wanneer:
Vanaf ma 2 september 2024
wo of do, tijd in overleg
lesduur vanaf 30 min
Aantal:
38
Prijs:
€ 697,50 - t/m 20 jaar
€ 844 - vanaf 21 jaar

Docenten

Maak hieronder kennis met de docent