Muziek

Bespeel, luister en laat je raken

Muziek bij CKC & partners

Muziek raakt mensen van jong tot oud, en is een universele taal. Of je nu klassieke muziek speelt of je zelfgeschreven muziek produceert. Voor veel mensen is het een uitlaatklep en een manier om zichzelf te uiten. En muziek maken, vooral samen, is gewoon ontzettend leuk.

Bij CKC & partners hebben we een uitgebreid aanbod aan muzieklessen in Zoetermeer. Natuurlijk zitten de bekendste muziekinstrumenten erbij, zoals pianoles, gitaarles, blokfluitles, dwarsfluitles, celloles, harples, keyboardles en vioolles. Maar vergeet ook de stem als instrument niet. We bieden zangles voor kinderen en voor volwassen: klassiek, musicalzangles en zangles pop/rock/jazz.

Je kunt je ook aansluiten bij een van onze vele koren. Zo is er een shantykoor, vrouwenkoor, gospelkoor, countrykoor en voor de kinderen de Kids Pop Song Club, waar ze leuke popliedjes van nu zingen. Je kunt bij ons ook lessen volgen op instrumenten die wat minder voor de hand liggen, maar minstens net zo mooi zijn: heb je weleens aan de djembé of het kerkorgel gedacht?

Je vindt al die prachtige muziekinstrumenten onderverdeeld in de categorieën band & orkest, blazers, digitaal, drums & percussie, gitaar & harp, piano, strijkers en zang. Voor de allerkleinsten hebben we het aanbod onder baby, peuter en kleuters gezet. Je vindt hier bijvoorbeeld kleuterviool, kleuterukelele en kleutercello.

Muzieklessen kun je volgen in duo’s, in een groep of individueel. Vaak is er ook de mogelijkheid een knipkaart te nemen of een introductiecursus te volgen met een instrument in bruikleen.