Gitaar

Speel je favoriete songs tijdens gitaarles bij CKC & partners!

Bijbehorende foto voor activiteit Gitaar

De gitaar is een veelzijdig instrument waarmee je akkoorden kunt spelen en kunt tokkelen. Je kunt met de gitaar alle kanten op qua stijl. Pop, jazz en klassieke muziek: de gitaar heeft het allemaal in zich om te ontdekken. Van ruig en stoer, naar lieflijk en melodieus. Tijdens gitaarles komt het allemaal aan bod.

Vragen die vaak gesteld worden, zijn: “Is gitaar leren spelen moeilijk?” Of: “Hoe snel kun je gitaar leren spelen?” Gitaar spelen voor beginners houdt vaak in dat je snel de eenvoudigste gitaarakkoorden leert spelen. Op die manier kun je namelijk al verschillende liedjes begeleiden en een aantal van je favoriete popsongs laten horen. Met een paar lessen is de eerste basis al gelegd. Kinderen vanaf 6 jaar kunnen beginnen met gitaarles. Voor hen raden we de gitaarkids cursus aan.

Als volwassene gitaar leren spelen is ook heel goed mogelijk. Een beginnend gitarist start met simpele gitaar oefeningen en het aanleren van akkoorden. Maar al snel leer je ook de snaren te tokkelen, oefen je op solostukjes en probeer je verschillende stijlen uit. Misschien kies je voor jouw favoriete stijl of ontwikkel jij je liever tot een veelzijdig gitarist?

Wil jij gitaarles volgen bij CKC & partners? Bekijk de aanmeldopties hieronder en schrijf je vandaag nog in! Gitaarles is mogelijk in individuele, duo- of groepslessen. Speciaal voor de beginnende gitarist, die eerst een aantal gitaarlessen wilt ervaren, bieden wij de introductiecursus gitaar aan.


Bekijk de inschrijfopties
  • vanaf € 534 per jaar
  • vanaf € 59,33 per termijn - 9 termijnen
  • voor 6 jaar en ouder
  • ZoetermeerPas

Aanmelden

Maak hieronder je keuze

Gitaar duoles

Voor leeftijd:
6 - 99 Jaar
Door wie:
Ragna ten Holder, David van Ooijen, Sjaak van Vugt
Waar:
CKC Zoetermeer
Wanneer:
tijd in overleg, lesduur 40 minuten
Aantal:
38
Prijs:
€ 705 - t/m 20 jaar
€ 852,50 - 21 jaar e.o.

Gitaar groepsles

Voor leeftijd:
6 - 99 Jaar
Door wie:
Ragna ten Holder, David van Ooijen, Sjaak van Vugt
Waar:
CKC Zoetermeer
Wanneer:
tijd in overleg
lesduur 40 minuten
(afhankelijk van groepsgrootte)
Aantal:
38
Prijs:
€ 534 - t/m 20 jaar
€ 646 - 21 jaar e.o.

Docenten

Maak hieronder kennis met onze docenten