Elektrisch gitaar

Elektrische gitaar leren spelen voor stevige snerpende klanken

Bijbehorende foto voor activiteit Elektrisch gitaar

Met een elektrische gitaar speel je slagjes, rifjes en kun je prachtige solo’s laten horen. Met dit instrument zet je stevige klanken neer en vorm je in je eentje de basis van een band die erom roept zich uit te breiden. Blues en jazz, metal, rock, funk en reggae, het behoort allemaal tot de mogelijkheden van de elektrische gitaar.

Beginnen met elektrische gitaar leren spelen betekent beginnen met het spelen van songs van jouw favoriete artiest. Samen met je docent zoek jij naar de akkoorden, de klank en vervorming van die klanken. Het snerpende metalen geluid klinkt uit de versterker als je de zes snaren van de elektrische gitaar aanslaat. Je kunt al gauw samen spelen. Eerst met je docent, maar ook in een band, waar bas, drums en toetsen samen met de elektrische gitaar een opzwepend geheel vormen. Probeer dan nog maar eens stil te blijven zitten en niet enthousiast te worden voor elektrische gitaarles.

Wil jij elektrische gitaar leren spelen? Of twijfel je nog tussen de elektrische gitaar of akoestisch? Bekijk in het laatste geval ook eens onze pagina over de gitaar. Of misschien ligt jouw interesse wel bij de basgitaar!

Volg je een indiviuele les, duoles, of groepsles? Dan krijg je 50% korting op het lesgeld bij aanmelding voor een band, ensemble, koor of orkest.

Let op:
Duoles kan alleen iom de docent een wekelijkse individuele les worden van 20 minuten.


Bekijk de inschrijfopties
  • vanaf € 697,50 per jaar
  • te betalen in 9 termijnen
  • vanaf 6 jaar
  • ZoetermeerPas

Aanmelden

Maak hieronder je keuze

Docenten