Blokfluit

Een veelzijdig blaasinstrument met een warme klank

Bijbehorende foto voor activiteit Blokfluit

De blokfluit is een welbekend instrument dat niet moeilijk te bespelen is en is voor kinderen daarom vaak een favoriet. Voor volwassenen is het al snel mogelijk om samen te spelen, van eenvoudige volksliedjes tot moderne muziek, begeleid door klavecimbel of in een blokfluit ensemble, een rijkdom aan mogelijkheden! 

Wil je blokfluit leren spelen? Pauline Schenkelaars geeft aan kinderen en volwassenen les, waarbij zij werkt vanuit diverse methodes of gewoon helemaal op maat van de cursist. Kinderen, die in september beginnen, kunnen in december al een kerstliedje laten horen. De docent begeleidt de cursisten als dat mogelijk is met het klavecimbel, of door mee te spelen met de lagere blokfluit, waardoor het plezier van samenspelen ontstaat en de muzikaliteit wordt aangewakkerd. 

Met gevorderde spelers wordt er gewerkt aan stijlkennis en interpretatie en samenspel. Er bestaat de mogelijkheid om mee te spelen met het blokfluitensemble ‘Cantio Ligni’ waar de uiteenlopende stijlen op het repertoire staan; van Barok- tot moderne muziek.  


Bekijk de inschrijfopties
  • vanaf € 527 per jaar
  • vanaf € 58,56 per termijn - 9 termijnen
  • voor 6 jaar en ouder
  • ZoetermeerPas

Aanmelden

Maak hieronder je keuze

Docenten

Maak hieronder kennis met de docent