Blokfluit

Leer blokfluit spelen met blokfluitles in Zoetermeer

Bijbehorende foto voor activiteit Blokfluit

De blokfluit is een veelzijdig, welbekend houten blaasinstrument met een warme klank. Het instrument is niet moeilijk te bespelen. Blokfluitles is voor kinderen daarom vaak een favoriet. Er bestaat een hele familie blokfluit; van zeer klein tot een reuzeblokfluit van 2,5 meter. Samen blokfluit spelen is voor kinderen en volwassenen al snel mogelijk. Van eenvoudige volksliedjes tot moderne muziek, begeleid door een klavecimbel of in een ensemble. Een rijkdom aan mogelijkheden!

Wil jij mooi blokfluit leren spelen? Docent Pauline Schenkelaars geeft les aan kinderen en volwassenen. Zij werkt vanuit diverse methodes of gewoon helemaal op maat van de cursist. Blokfluitlessen worden zowel individueel als in duo’s of in een groep gegeven. Bekijk de mogelijkheden voor de diverse lessen hieronder en schrijf je direct in!

Kinderen die in september beginnen met blokfluitles, kunnen in december al sinterklaas- en kerstliedjes laten horen. De docent begeleidt de cursisten als dat mogelijk is met het klavecimbel of door mee te spelen met de lagere blokfluit. Hierdoor ontstaat het plezier van samenspelen en wordt de muzikaliteit aangewakkerd.

Met gevorderde blokfluitspelers wordt er gewerkt aan stijlkennis, interpretatie en samenspel. Er bestaat ook een mogelijkheid om mee te spelen met het blokfluitensemble ‘Cantio Ligni’. Op het repertoire staan uiteenlopende stijlen: van barok- tot moderne muziek. Lees hier meer over het blokfluitensemble.
Volg je een individuele les, duoles, of groepsles? Dan krijg je 50% korting op het lesgeld bij aanmelding voor een band, ensemble, koor of orkest.

Let op:
Duoles kan alleen i.o.m. de docent een wekelijkse individuele les worden van 20 minuten.

 


Bekijk de inschrijfopties
  • vanaf € 697,50 per jaar
  • mogelijkheid te betalen in termijnen
  • voor 6 jaar en ouder
  • ZoetermeerPas

Aanmelden

Maak hieronder je keuze

Docenten

Maak hieronder kennis met de docent