Koor The S(w)inging Company

Enthousiast gemengd zangkoor

Bijbehorende foto voor activiteit Koor The S(w)inging Company

The S(w)inging Company is een koor waar men veel plezier beleeft aan repeteren en optreden. Deze groep bestaat uit zo’n 35 enthousiaste zangers en onderscheidt zich door het zingen van mini-musicals, maar daarnaast staan er ook populaire songs en evergreens op het repertoire. Naast optredens in instellingen, bij korenfestivals en bij festiviteiten wordt er eens in de twee jaar een eigen productie uitgevoerd waarin mini-musicals centraal staan: complete musicals in een notendop met zang, dans, kostuums, acteren, een combo en achtergrondprojectie. The S(w)inging Company is dus veel meer dan enkel zingen in een zangroep!

Het koor staat onder de ervaren leiding van Miroslav Dimitrov, die tevens de pianobegeleiding voor zijn rekening neemt. Door zijn enthousiasme en kennis heeft hij de kwaliteit van het koor op een steeds hoger peil weten te brengen.

Wil je bij een koor zingen in Zoetermeer, met alles erop en eraan? Nieuwe leden voor alle stempartijen zijn van harte welkom en instroom is het hele jaar door mogelijk. Kom gerust eens kijken bij een van de wekelijkse repetities op donderdagavond.
 


Bekijk de inschrijfopties
  • € 210 per jaar
  • € 17,50 per termijn - 12 termijnen
  • vanaf 18 jaar

Aanmelden

Maak hieronder je keuze

Dirigent

Maak hieronder kennis met de dirigent