Koor The S(w)inging Company

Enthousiast gemengd zangkoor

Bijbehorende foto voor activiteit Koor The S(w)inging Company

The S(w)inging Company is een enthousiast gemengd Zoetermeers koor dat tijdloze popsongs en musicalsongs brengt, waarbij gebruik wordt gemaakt van verschillende opstellingen en bewegingen.

Naast optredens voor fonds 1818 in instellingen in Zoetermeer en omgeving treedt het koor op bij korenfestivals en bij festiviteiten. Eens in de twee jaar brengt het koor een muzikale productie op de planken met een minimusical (een musical in een notendop met zang, dans, kostuums, combo en achtergrondprojectie) en tijdloze popsongs in de theaterzaal van het CKC in Zoetermeer. De songs worden ingestudeerd met behulp van bladmuziek en muziekbestanden. Notenschrift lezen is geen must. Tijdens de optredens en producties worden de songs uit het hoofd gezongen.

The S(w)inging Company bestaat uit 38 enthousiaste koorzangers die wekelijks op donderdagavond repeteren in het CKC.  Het koor staat onder de ervaren leiding van dirigent John Muller en wordt op de piano begeleid door Valeria Petoenova. 

Wil je bij een koor zingen in Zoetermeer, met alles erop en eraan? Nieuwe leden voor alle stempartijen zijn van harte welkom en instroom is het hele jaar door mogelijk. Kom gerust eens kijken bij een van de wekelijkse repetities op donderdagavond.
 


Bekijk de inschrijfopties
  • € 240 per jaar
  • € 20 per termijn - 12 termijnen
  • vanaf 18 jaar

Aanmelden

Maak hieronder je keuze

Dirigent

Maak hieronder kennis met de dirigent