Exposities

Kleur, beweging en meer verstopt in beeldende kunst

Exposities bij CKC & partners

Bij CKC & partners vind je mooie expositieruimtes en er is altijd iets te bekijken! Zo’n drie tot vier keer per jaar is er een nieuwe expositie die je een aantal maanden kunt bewonderen.

Met zoveel getalenteerde cursisten beeldend en techniek in huis vullen we natuurlijk bijzondere exposities met werk van onze eigen CKC’ers. Vaak werken zij met een thema in een aantal weken ergens naartoe en komt dat tijdens de expositie prachtig samen.

We exposeren ook werk van professionele kunstenaars, zodat er een afwisseling ontstaat die de bezoeker blijft intrigeren. 
Neem eens een kijkje op de Kunstgalerij op de eerste etage en de Kunstgang op de tweede etage. De exposities zijn vrij toegankelijk.

Vergeet ook niet je telefoon mee te nemen! Download de gratis app Artivive en ontdek de extra dimensie die augmented reality (of: AR) toevoegt aan de kunstwerken.

Voor de jonge bezoekers is er altijd een spannende Kunstjacht! Haal je formulier op bij de receptie en speur het juiste antwoord op. Je verdient daarmee een leuk, lekker of creatief cadeautje!