CKC Vrouwenkoor

Het vrouwenkoor in Zoetermeer

Bijbehorende foto voor activiteit CKC Vrouwenkoor

Het repertoire van dit koor bestaat - in tegenstelling tot veel andere koren - uit liederen van componisten uit het klassieke en licht klassieke genre. En waar mogelijk authentiek voor vrouwenkoor geschreven. Meerstemmig, a capella van componisten als Bach, Brahms en Schubert , maar ook prachtige  madrigalen, motetten, chansons of volksliederen. Of songs van John Rutter, Vic Nees en Jetse Bremer.
Muziek die aanspreekt en je zal raken. Om zo een avond heerlijk ontspannen van prachtige muziek te genieten en mooie uitvoeringen te geven.
Om liederen enigszins zelfstandig te kunnen instuderen verdient het aanbeveling om enige zangervaring te hebben of een solfège-cursus te hebben gevolgd. Het is niet per se noodzakelijk bij de start, maar de interesse hiervoor is wel noodzakelijk. Tijdens de repetities wordt aandacht besteed aan het ‘van blad zingen’. Na aanmelding doet iedereen een stemtest, alvorens te worden geplaatst.
Het koor wordt geleid door Karin de Jong, al vele jaren werkzaam als docent bij het CKC en succesvol als leider van het gemengd Kamerkoor Vocapella en de koren van de Opleiding Kinderkoor. Tijdens en na haar dirigentenopleiding heeft zij zich bekwaamd in het geven van zang, solfège en theorielessen.


Bekijk de inschrijfopties
  • vanaf € 282 per jaar
  • vanaf € 31,33 per termijn - 9 termijnen
  • kortingstarief voor leerlingen € 141
  • ZoetermeerPas

Aanmelden

Maak hieronder je keuze

Dirigent

Maak hieronder kennis met de dirigent