Drums en slagwerk

Leer drummen met drumles bij CKC & partners

Bijbehorende foto voor activiteit Drums en slagwerk

Je houdt van drum muziek, je houdt van ritme. Zoveel ritmes, zoveel drummers. Met drumles heb jij de keus! Ga je voor een popband of kies je voor rock, soul, blues, funk of metal? Of ligt jouw hart bij salsa, jazz of bigband? De (muziek)wereld ligt aan je voeten. En een drummer is altijd welkom! Ook bij CKC & partners zijn er wat dat betreft voldoende mogelijkheden om het geleerde van je eerste drumlessen in praktijk te brengen.

Drumles is er voor kinderen en volwassenen. Leren drummen is voor alle leeftijden en bijzonder leuk om te doen. Alle drumbenodigdheden zijn aanwezig in de lesruimte. Tijdens de les maak je gebruik van het drumstel dat al in de lesruimte staat. Je kunt altijd aangeven welke muziek je graag zou willen spelen. Voor drums is er altijd ruimte in muziek. Naast het zelf leren drummen, ontdek je ook hoe je drum noten leren lezen werkt.

Leren drummen kan zowel in individuele lessen als in duo-lessen. Bekijk de aanmeldmogelijkheden hieronder.

Volg je een indiviuele les, duoles, of groepsles? Dan krijg je 50% korting op het lesgeld bij aanmelding voor een band, ensemble, koor of orkest.

Let op:
Duoles kan alleen iom de docent een wekelijkse individuele les worden van 20 minuten.


Bekijk de inschrijfopties
  • vanaf € 768,50 per jaar
  • betaling in termijnen mogelijk
  • voor 6 jaar en ouder
  • ZoetermeerPas

Aanmelden

Maak hieronder je keuze

Docenten

Maak hieronder kennis met de docent