Dwarsfluit

Sierlijk instrument met heldere klanken

Bijbehorende foto voor activiteit Dwarsfluit

De heldere klanken van de dwarsfluit en de sierlijke uitstraling maken veel mensen enthousiast, jou vast ook! Muziek voor de dwarsfluit is er in veel verschillende muziekstijlen, dit komt mede door de lange historie die het instrument kent. De oudst bekende dwarsfluit is namelijk 3000 jaar oud. Dwarsfluit betovert mensen dus al eeuwenlang.

Tijdens de dwarsfluitlessen leer je solo spelen, maar het instrument is bij uitstek geschikt om samen te spelen. Bijvoorbeeld in een dwarsfluitensemble of een orkest of band. In Zoetermeer en omstreken zijn leuke activiteiten voor als je wilt samenspelen of optreden. Je docent kan je daar alles over vertellen. Tijdens de eerste lessen krijg je ook advies over het lesmateriaal, zoals lesboeken, bladmuziek voor de dwarsfluit en muziekstandaarden. Bij hele jonge leerlingen mag een van de ouders gratis aan de les meedoen om de leerling thuis beter te kunnen begeleiden.

Volg je een indiviuele les, duoles, of groepsles? Dan krijg je 50% korting op het lesgeld bij aanmelding voor een band, ensemble, koor of orkest.

Let op:
Duoles kan alleen iom de docent een wekelijkse individuele les worden van 20 minuten.


Bekijk de inschrijfopties
  • vanaf € 697,50 per jaar
  • mogelijkheid te betalen in termijnen
  • voor 6 jaar en ouder
  • ZoetermeerPas

Aanmelden

Maak hieronder je keuze

Dwarsfluit duoles

Voor leeftijd:
6 - 99 Jaar
Door wie:
Karin de Jong, Birgitta Leidelmeijer
Waar:
CKC Zoetermeer
Wanneer:
vanaf 28 augustus 2023
ma, di, wo of vr, tijd in overleg
lesduur 40 min
Aantal:
38
Prijs:
€ 768,50 - t/m 20 jaar
€ 928 - 21 jaar en ouder

Docenten

Maak hieronder kennis met de docent