Sambalanço

Braziliaanse samba-muziek voor iedereen met ritmegevoel

Bijbehorende foto voor activiteit Sambalanço

Samba is een opzwepende percussiestijl uit Brazilië. De bekendste samba komt uit Rio de Janeiro, maar uit het noordoosten van het land komen ook sambastijlen met Afrikaanse invloeden. Bij sambaschool Sambalanço in Zoetermeer spelen we beide. De leeftijd in onze groep varieert op dit moment van 25 tot 65 jaar. Sommigen spelen al een aantal jaren mee, anderen zijn pas begonnen. De sfeer is leuk, ongedwongen, laagdrempelig en ontspannen. We repeteren wekelijks met de hele band en om de paar weken is er extra repetitie tijd voor de beginners en aparte secties.

Bij Sambalanço mag in principe iedereen met ritmegevoel meespelen, of je nu beginner bent of gevorderd. Je kiest in overleg op welk muziekinstrument jij wilt leren spelen. We bieden je de mogelijkheid om een tijdje een samba-muziekinstrument te huren of lenen om te kijken of je het wat vindt. Je kunt altijd later besluiten om over te stappen op een ander instrument.
Wie zich bij Sambalanço aansluit mag, na voldoende oefenen, mee met de optredens. De optredens zijn door het hele land, meestal buiten, op festivals, feesten en partijen.

 


Bekijk de inschrijfopties
  • € 440 per jaar
  • vanaf 15 jaar
  • € 40 per termijn - 11 termijnen
  • 4 gratis proeflessen

Aanmelden

Maak hieronder je keuze

Docenten

Maak kennis met de docent