Sambalanço

Braziliaanse samba-muziek voor iedereen met ritmegevoel

Bijbehorende foto voor activiteit Sambalanço

Samba is een opzwepende percussiestijl uit Brazilië. De bekendste samba komt uit Rio de Janeiro, maar uit het noordoosten van het land komen ook sambastijlen met Afrikaanse invloeden. Bij sambaschool Sambalanço spelen we beide. De leeftijd in onze groep varieert op dit moment van 25 tot 65 jaar. Sommigen spelen al een aantal jaren mee, anderen zijn pas begonnen. De sfeer is leuk, ongedwongen, laagdrempelig en ontspannen.

Sambaschool Sambalanço geeft lessen op twee verschillende niveaus: er is een groep beginners en een groep voor gevorderden. In principe mag iedereen met ritmegevoel bij Sambalanço spelen. We bieden je de mogelijkheid om een tijdje Braziliaanse samba-muziekinstrumenten te huren of lenen om te kijken of je het wat vindt. Daarna kies je, in overleg, op welk muziekinstrument jij wilt leren spelen. Je kunt altijd later besluiten om over te stappen op een ander instrument. 
Wie zich bij Sambalanço aansluit mag, na voldoende oefenen, mee met de optredens. De bands uit Zoetermeer en Rotterdam spelen dan samen. De optredens zijn door het hele land, meestal op festivals, feesten en partijen.
 


Bekijk de inschrijfopties
  • € 440 per jaar
  • vanaf 15 jaar
  • € 40 per termijn - 11 termijnen
  • 4 gratis proeflessen

Aanmelden

Maak hieronder je keuze

Docenten

Maak kennis met de docent