Muziek op schoot

Vrolijke cursus voor de allerkleinsten

Bijbehorende foto voor activiteit Muziek op schoot

Ook hele kleintjes genieten van muziek. Herken je het van jouw dreumes? Activiteiten op gebied van muziek en bewegen vinden dreumessen hartstikke leuk. Zingen, op tafel trommelen, rare geluiden maken en daar zelf heel hard om lachen. Met de cursus Muziek op Schoot in Zoetermeer bij CKC & partners leert je kind samen met jou de wereld van de muziek ontdekken. Zingen, instrumenten proberen, muziekspelletjes spelen, alles komt aan bod en het leuke is dat jullie er thuis samen mee verder kunnen.

Naast dat het heel leuk is om met jouw kind mee te doen met de cursus wordt ook spelenderwijs de motorische-, spraak- ,taal- de sociaal-emotionele en cognitieve ontwikkeling van het kind gestimuleerd. 
Je kunt dus niet vroeg genoeg beginnen met muziek maken met kinderen. Doe mee met de muziekactiviteiten voor baby’s bij CKC & partners. De leukste muziekles voor dreumessen, glimlach gegarandeerd!

Muziek op Schoot is voor de allerkleinsten van 10 tot 17 maanden.

Afmelden is kosteloos als je kind er na de eerste les nog niet aan toe blijkt te zijn.

Ben je net te laat en is de activiteit al vol en de inschrijving gesloten? Laat dan je gegevens achter via info@ckc-zoetermeer.nl
Dan nemen we contact met je op.

 


Bekijk de inschrijfopties
  • € 95,00 voor 10 lessen
  • Betaling in 2 termijnen mogelijk

Aanmelden

Maak hieronder je keuze

Docenten

Maak hieronder kennis met de docent