Kunst voor kinderen tekenen en schilderen

Maak kunst in het kinderkunst atelier

Bijbehorende foto voor activiteit Kunst voor kinderen tekenen en schilderen

Ben je creatief en wil je eens wat vaker tekenen en kunst maken? Dan is deze kunst voor kinderen workshop echt iets voor jou! Op een speelse manier zal aandacht worden besteed aan enkele basisbegrippen uit de kunst, zoals diepte suggereren op het platte vlak, portrettekenen en zelf een stilleven of een schilderij maken. Belangrijk tijdens de lessen is dat in een gezellige sfeer zelfstandig aan kinder kunst zoals een mooie tekening of schilderij gewerkt wordt.

Tijdens de cursus kan de jeugd naar hartenlust tekenen, schilderen en kunst maken. Door middel van leuke opdrachten maken zij kennis met verschillende technieken en materialen, zoals plakkaatverf, recycle materialen, Oost-Indische inkt, stiften en kleurpotlood. Elke les wordt aan een nieuwe opdracht gewerkt. De kinderen mogen ook zelf onderwerpen bedenken.

Naast de lessen zullen we ook meedoen aan gezamenlijke projecten met andere disciplines en activiteiten die georganiseerd worden bij CKC & partners, zo gaan we meedoen met exposities waarbij je je familie en vrienden kan laten zien wat er allemaal voor moois wordt gemaakt.

Kunst voor kinderen tekenen en schilderen wordt begeleid door Miranda Pronk. Miranda ontwikkelde liefde voor tekenen, schilderen en kunst tijdens haar studie. Met ruim 10 jaar ervaring in het lesgeven brengt zij kunst en kinderen samen.


Bekijk de inschrijfopties
  • € 187,50 per cursus
  • voor 7 - 12 jaar

Aanmelden

Maak hieronder je keuze

Docenten

Maak hieronder kennis met de docent