Beelden atelier

Maak sculpturen met allerlei materialen

Bijbehorende foto voor activiteit Beelden atelier

Tijdens het beelden atelier kan je zelfstandig komen werken aan je eigen beelden. Alle materialen zijn mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan steen, gips, hout of gerecycled materiaal. Laat je fantasie de vrije loop en maak de mooiste sculpturen! Je kan helemaal zelf aan de slag, maar als je advies nodig hebt is er gedurende tweeëneenhalf uur de ervaren docent Ingrid Rekers aanwezig. Zij geeft zowel technische als inhoudelijke ondersteuning. Met regelmaat wordt de gehele groep uitgedaagd te werken met een gegeven thema. Dat geeft weer fijn richting tijdens het beeldhouwen.

In het beelden atelier word je af en toe uitgedaagd om naast je eigen beeldende proces en werk mee te doen aan kleine inspirerende opdrachten. Het atelier staat voor onderzoek: ambachtelijk en experimenteel. Er wordt onderling veel kennis, ervaring en ideeën uitgewisseld. Elkaar inspireren is iets wat zeer wordt gewaardeerd en gestimuleerd.

Extra leuk: minstens één keer per jaar is er de gelegenheid om te exposeren met de hele groep, en exposeert ook een leerling solo in het CKC. 


 


Bekijk de inschrijfopties
  • vanaf € 202,50 per cursus
  • te betalen in 3 termijnen
  • voor 18 jaar en ouder
  • ZoetermeerPas

Aanmelden

Maak hieronder je keuze

Docenten

Maak hieronder kennis met de docent