Fotografie - 3 Gevorderd (tweewekelijks)

Ontwikkel jouw eigen fotografiestijl en verfijn je techniek

Bijbehorende foto voor activiteit Fotografie - 3 Gevorderd (tweewekelijks)

Je kent jouw camera van binnen en van buiten en weet welke elementen in een goede foto zitten. Je wilt aan de slag voor diverse genres in fotografie en daarbij jouw eigen stijl neerzetten. Je zult je techniek stapsgewijs verfijnen tijdens de praktijkopdrachten, zodat jij straks elk moment op jouw manier kunt vastleggen.

Deze fotografiecursus komt na ‘Fotografie - 2 Vervolg’. Je kunt je camera handmatig bedienen (de M-stand) en bent al redelijk bekend met fotobewerking. De focus ligt hier op stijlen, met name het ontwikkelen van jouw eigen stijl. Dit doe je door in bekende stijlen te fotograferen en verschillende genres uit te proberen; portret, reportage en landschapsfotografie. Daarnaast zoeken we meer verdieping in de techniek en bewerking. Camera-technisch komt het volgende aan de orde: de flitser, Strobist fotografie, het studioportret, high/lowkey fotografie en lichtmeten in contrastrijke lichtsituaties. 

Deze fotocursus voor gevorderden wordt om de twee weken gegeven, zodat je meer tijd hebt om aan je opdrachten te werken.

 


  • € 269
  • voor 18 jaar en ouder

Docenten

Maak hieronder kennis met de docent