Fotografie - 1 Basis

Leer je eigen camera kennen en bewerk je foto’s in Photoshop

Bijbehorende foto voor activiteit Fotografie - 1 Basis

Vind jij het leuk om te fotograferen, maar merk je dat je foto's en je kennis over cameratechniek nog niet helemaal is wat het zou kunnen zijn? Dan is de basiscursus fotografie iets voor jou. Je krijgt tijdens deze fotografiecursus praktische opdrachten die in de les en thuis gemaakt worden. Naast het bespreken van je eigen werk kijken we ook regelmatig naar het werk van bekende fotografen. Je zal ook op de computer leren foto’s bewerken in Photoshop. Uiteraard begin je ook hier met de basis.

Tijdens deze cursus fotografie werk je met je eigen digitale camera. Bij voorkeur is dit een spiegelreflexcamera, een systeemcamera of een compactcamera met instelmogelijkheden (sluitertijd/diafragma/ISO). Canon of Nikon zijn bekende merken. In deze basis fotografie workshop gaan we ons onder andere bezighouden met de mogelijkheden van je camera.

Welke instellingen heb je werkelijk nodig en welke niet? Hoe krijg je een echt scherpe foto? Hoe bepaal je een goede compositie? Hoe kom je van het 'kiekje' af? Wat onderscheidt een goede van een minder goede foto? In de opbouw van de foto cursus zit een leerlijn. Dat houdt in dat de opdrachten in iedere volgende workshop fotografie steeds iets gecompliceerder worden. We heten je van harte welkom in een van onze fotografielessen!
 


Bekijk de inschrijfopties
  • € 269 per cursus
  • voor 18 jaar en ouder

Aanmelden

Maak hieronder je keuze

Docenten

Maak hieronder kennis met de docent