De Fotogroep Zoetermeer

Deel je enthousiasme voor amateurfotografie

Bijbehorende foto voor activiteit De Fotogroep Zoetermeer

De Fotogroep Zoetermeer is een bloeiende vereniging van en voor beginnende en gevorderde fotografen, jong en oud, die hun enthousiasme delen voor de amateurfotografie. En die zowel technisch als inhoudelijk goede foto’s willen maken. We delen fotografietips voor beginners én gevorderden. Ideaal als je zelfstandig wilt beginnen met fotografie. Leuk, leerzaam en gezellig!

Elke donderdagavond is er een club bijeenkomst van de fotografie groep in het CKC te Zoetermeer, aanvang 20.00 uur. Op de meeste avonden staat het bespreken van elkaars foto’s op het programma. Daarnaast zijn er thema-opdrachten, worden er regelmatig interessante sprekers uitgenodigd en zijn er uitwisselingsavonden met andere amateur-fotoclubs.

Ook hebben we diverse actieve werkgroepen, zoals de landschap- en natuurgroep, de architectuurgroep, de portretgroep, de digitale werkgroep en de werkgroep avondfotografie. Om beginnende leden van de fotoclub Zoetermeer wat op gang te helpen is er de aanhaakgroep. De kosten van het lidmaatschap zijn € 105 per jaar, daarbij is inbegrepen het lidmaatschap van de Fotobond Nederland. 
 


Bekijk de inschrijfopties
  • € 105 per jaar
  • voor 18 jaar en ouder

Aanmelden

Maak hieronder je keuze

Contactpersoon

Neem bij vragen contact op