Edelsmeden

Maak je eigen sieraden uit zilver, koper of ruwe steen

Bijbehorende foto voor activiteit Edelsmeden

Je eigen sieraden maken heeft iets magisch. Zelf edelsmeden is een prachtig ambacht, en jij kunt dit leren in deze cursus edelsmeden! Wat is edelsmeden nou eigenlijk? Een edelsmid maakt sieraden en gebruiksvoorwerpen van edele metalen. Door middel van zagen, vijlen, solderen, polijsten, ciseleren en zetten ontstaan de mooiste sieraden. En het maakt daarbij niet uit of ze van koper, zilver of ruwe steen zijn; meestal ben je gewoon heel trots op het resultaat. 

Materiaalkosten
De minimale materiaalkosten van de workshop edelsmeden bedragen ongeveer € 125. Al het gereedschap voor edelsmeden is in het atelier aanwezig.

Exposeren bij CKC & partners
Minimaal één keer per jaar presenteer je jouw werk op een expositie in het CKC. Als de gelegenheid zich voordoet, exposeren we ook buiten het CKC. Sieraden en accessoires edelsmeden is natuurlijk prachtig, maar wat denk je van samenwerken met  beeldhouwen, keramiek, glas, schilderen, mode of textiel. En met elkaar een expositie inrichten. Dat geeft een extra dimensie. Bij CKC & partners vind je alles onder één dak!
 


Bekijk de inschrijfopties
  • vanaf € 561 per cursus
  • te betalen in 8 termijnen
  • voor 18 jaar en ouder
  • ZoetermeerPas

Aanmelden

Maak hieronder je keuze

Edelsmeden

Voor leeftijd:
18 - 99 Jaar
Door wie:
Peggy Bannenberg
Waar:
CKC Zoetermeer
Wanneer:
Vanaf di 10 september 2024
19:30 - 22:00
Aantal:
30
Prijs:
€ 561 - t/m 20 jaar
€ 679 - vanaf 21 jaar

Docenten

Maak hieronder kennis met onze docenten