Samenspelweek

Spelen in een band, orkest, ensemble of zingen in een koor? Jij kan het binnenkort zelf ervaren tijdens de Samenspelweek van 12 t/m zondag 18 februari 2024! 

Samenspelen is heel leerzaam, uniek en inspirerend, maar bovenal gewoon ontzettend leuk én gezellig!

Omdat we het belangrijk vinden dat iedereen de kans krijg om dit te ervaren, bieden we in de week van 12 t/m zondag 18 februari 2024 tal van gelegenheidsensembles aan. Natuurlijk kun je ook meedoen met de bestaande esembles. Zo ervaar je zelf hoe gaaf het is!

Voor wie?

  • speciaal voor alle muziekleerlingen, dus ook voor alle koor- en orkestleden
  • voor jong en oud
  • van beginner tot gevorderde
  • helemaal gratis

De Samenspelweek is een unieke kans om samen met andere instrumentalisten en vocalisten, mooie muziek te maken.

Samenspel i.p.v. reguliere lessen 
Het wordt een week vol verrassingen, inspiratie en vooral veel plezier. Om iedereen de kans te geven  mee te doen, vervallen die week de reguliere lessen. (Tenzij er met je docent iets anders is afgesproken.)
Je bent van harte welkom om zoveel mogelijk nieuwe ervaringen op te doen. Dus schrijf je snel in voor je favoriete ensemble. En kun je niet kiezen? Vraag je docent om advies, of schrijf je gewoon in voor meerdere leuke ensembles.

Waar kun je aan meedoen? 
Denk aan een band, orkest, een ensemble of meezingen met een koor. Je kunt o.a. meedoen met harp en zang, een klarinetorkest, een cello-orkest en verschillende bands. En natuurlijk nog veel meer!
 
Inschrijven kan nu! 
De inschrijving is inmiddels geopend. Schrijf je via onderstaande link snel in om jouw plekje bij je favoriete ensemble te bemachtigen. Deelname aan de Samenspelweek is helemaal gratis. Bekijk via de link hieronder meer informatie over de verschillende opties.

Schrijf je in vóór 31 januari.

Bekijk hier de ensembles!

Samenspelweek