Specialisatie: Podium

Voor de echte podiumbeesten

Bijbehorende foto voor activiteit Specialisatie: Podium

Ok, dus jij kan al een heleboel circustrucs en wil deze graag laten zien aan een groot publiek? Dan is deze specialisatiecursus Podium geknipt voor jou. Het talentenprogramma van Circus Nevermind richt zich op jonge circusartiesten in spé die niet kunnen wachten tot het jaarlijkse optreden en het liefst altijd op het podium willen staan om hun nieuwste trucs te showen. We doen tijdens deze circuslessen leuke bewegings- en theaterspelletjes zodat je veel lichaamscontrole krijgt en de nodige podiumervaring ontwikkelt. Jij staat straks als een circuskunst professional on stage!

De Podiumgroep van het jeugdcircus is voor kinderen en jongeren vanaf 9 jaar die het een uitdaging vinden om steeds weer nieuwe trucs te leren en te perfectioneren. Deze les is alleen toegankelijk na een auditieles. De kinderen in dit programma verdiepen zich in het artiestenleven door het volgen van de speciale podiumles en tijdens een zelfgekozen specialisatieles. Eén keer per jaar laat de groep hun circuskunsten in het theater zien. Ook zijn er meerdere keren per jaar optredens op verschillende binnen- en buitenlocaties.

Als je meerdere (specialisatie) lessen wilt volgen dan geldt er een aangepaste prijs voor de andere lessen. Neem hiervoor contact op.


Bekijk de inschrijfopties
  • € 295 per jaar, betaling per automatische incasso in termijnen
  • € 73,75 per termijn - 4 termijnen
  • vanaf 8 jaar
  • ZoetermeerPas

Aanmelden

Maak hieronder je keuze

Docenten

Maak kennis met de docent