Kleutercircus

Voor je beweeglijke spruit

Bijbehorende foto voor activiteit Kleutercircus

Heb je thuis ook zo’n peuter of kleuter die graag klimt en springt of juist heel geconcentreerd bezig kan zijn? Dan zijn de lessen Kleutercircus vast iets voor jouw zoon of dochter. Circus Nevermind biedt ieder kind de juiste uitdaging. Bij kleutercircus sluiten wij aan op de bewegingsbehoefte van elke peuter of kleuter met speelse activiteiten voor motorische ontwikkeling. Het ene kind is bang om over de kop te gaan, de andere doet niet anders. Weer een ander heeft hoogtevrees of kent juist helemaal geen vrees. Ieder kind is anders en vindt zijn eigen plekje bij het circus! 

Circus Nevermind heeft circuslessen voor 3½ - 6 jarigen op woensdagmiddag waar je kind zich een uur lang uit kan leven. Tijdens de lessen worden allerlei circus onderdelen aangeboden die passend zijn bij de sociale en creatieve belevingswereld van het jonge kind. Ze worden uitgedaagd om hun motorische vaardigheden en talenten te ontwikkelen. Je ziet niet alleen hun motoriek vooruitgaan, ook hun zelfvertrouwen groeit! Tijdens het seizoen laten alle circus kinderen één keer hun kunsten in de theaterzaal van het CKC Zoetermeer zien. Een fantastische beleving die deze kleuter- en peuter activiteit uniek maakt.

Helaas is kleutercircus vol. Je kind kan geplaatst kunnen worden op een wachtlijst. Hiervoor kun je contact opnemen met Saskia via saskia@circusnevermind.nl

 


Bekijk de inschrijfopties
  • € 235 per jaar, betaling per automatische incasso in termijnen
  • € 58,75 per termijn - 4 termijnen
  • voor 4 t/m 6 jaar
  • ZoetermeerPas

Aanmelden

Maak hieronder je keuze

Kleutercircus

Voor leeftijd:
4 - 6 Jaar
Door wie:
Quinten Kerkhof & Saskia Kivits
Waar:
CKC Zoetermeer
Wanneer:
vanaf wo 4 september 2024
13:30 - 14:30
Aantal:
40
Prijs:
€ 235,- (betaling per automatische incasso in termijnen)

Docenten

Maak hieronder kennis met de docent