Kindercircus

Schitter als een circusartiest

Bijbehorende foto voor activiteit Kindercircus

Vind jij het circus ook zo leuk en zou je zelf graag willen schitteren als een echte circusartiest? Dan voel je je helemaal thuis bij het circus voor kinderen van Circus Nevermind.
Bij het Kindercircus leer je de verschillende circusonderdelen goed kennen. We doen tijdens de circus lessen veel bewegings- en theaterspelletjes zodat je veel lichaamscontrole ontwikkelt en helemaal jezelf leert zijn.

De circuslessen zijn geschikt voor jonge kinderen tussen 6 en 9 jaar. Tijdens deze lessen werk je aan alle vaak voorkomende circus onderdelen zoals acrobatiek, balanceren en jongleren. Je oefent je motorische vaardigheden op het koord, een circusbal of met jongleerballen en aan de rekstok. Je motoriek zal met sprongen vooruitgaan. Eén keer per jaar mag je met je groep circus kinderen je kunsten in het theater laten zien en ben je een echte circusartiest! 

Als je meerdere (specialisatie) lessen wilt volgen dan geldt er een aangepaste prijs voor de andere lessen. Neem hiervoor contact op.

  • 1e (specialisatie) les € 286
  • 2e (specialisatie) les € 143
  • 3e (specialisatie) les € 85 
     

Helaas is kindercircus op dinsdag en woensdag vol. Je kind kan geplaatst kunnen worden op een wachtlijst. Hiervoor kun je contact opnemen met Saskia via saskia@circusnevermind.nl


Bekijk de inschrijfopties
  • € 286 per jaar, betaling per automatische incasso in termijnen
  • € 71,50 per termijn - 4 termijnen
  • 6- 9 jaar
  • ZoetermeerPas

aanmelden

Maak hieronder je keuze

Kindercircus dinsdag

Voor leeftijd:
6 - 9 Jaar
Door wie:
Quinten Kerkhof
Waar:
CKC Zoetermeer
Wanneer:
vanaf di 29 augustus 2023
15:45 - 17:00
Aantal:
35
Prijs:
€ 286 per jaar, betaling per automatische incasso in termijnen

Docenten

Maak hieronder kennis met de docent