Jeugdcircus

Schuilt er een acrobaat in jou?

Bijbehorende foto voor activiteit Jeugdcircus

Droom jij ervan om hoog in een trapeze te zweven als een echte circusartiest? Heb jij de kracht en lenigheid om een acrobaat te worden? Dan zijn de lessen jeugdcircus van Circus Nevermind echt iets voor jou! Bij het jeugdcircus leer je de verschillende circus onderdelen goed kennen. Denk hierbij aan jongleren, acrobatiek en balanceren. We doen veel bewegingsoefeningen op het koord of op een circusbal zodat je een goede motoriek ontwikkelt. Ook doen we regelmatig theateroefeningen om aan je podiumervaring te werken. 

Tijdens de jeugd circuslessen worden al je motorische vaardigheden aangesproken.  Alle onderdelen die voorkomen in het circus komen aan bod. Je balanceert op het koord, je houdt alle jongleerballen in de lucht en je zweeft zelf door de lucht aan de rekstok of de doeken. Eén keer per jaar laat je met je groep je circuskunsten in de theaterzaal van het CKC Zoetermeer zien. Het circus voor kinderen doet niet onder voor dat van volwassenen, en jij gaat dat laten zien!

Als je meerdere (specialisatie) lessen wilt volgen dan geldt er een aangepaste prijs voor de andere lessen. Neem hiervoor contact op.


Bekijk de inschrijfopties
  • € 295 per jaar, betaling per automatische incasso in termijnen
  • € 73,75 per termijn - 4 termijnen
  • 9- 12 jaar
  • ZoetermeerPas

Aanmelden

Maak hieronder je keuze

Docenten

Maak hieronder kennis met de docent