Koor Sound Singers

Gemengd zangkoor met veelzijdig repertoire

Bijbehorende foto voor activiteit Koor Sound Singers

De Sound Singers is een koor dat nog niet lang bestaat. Een hele gezellig Pop/Country koor. Het repertoire bestaat uit Country nummers en Pop nummers. Het koor wat 3 stemmig is, is een heel fijn koor wat ik een warm hart toedraag. Een gezellig koor dat nog flink op weg is met het opbouwen van een gevarieerd repertoire. Kom luisteren naar de swingende countrynummers en gezellige popnummers.

De Sound Singers is een koor met ca 20 leden. Het koor zingt heerlijke Country en Pop nummers. We zingen in 3 stempartijen. Een gezellig koor met een gezellige sfeer waarin hard gewerkt wordt aan het repertoire. Dit koor is voornamelijk op zoek naar heren om het koor te versterken, ook sopranen zijn zeker welkom!

Dit koor heeft zich in 2020 aangesloten bij Stichting Korensound. Sound Singers repeteert op maandagavond bij CKC & partners van 20.00u tot 22.00u. De koren verzorgen ook optredens via Fonds 1818. De contributie bedraagt € 20,00 per maand.

Vind je het leuk om eens te komen op een repetitie dan ben je van harte welkom om op maandagavond een repetitie bij te wonen. We kunnen dan bekijken of het klikt met het koor en of het koor bij jou past. Je mag 2x een gratis repetitie bijwonen.


Bekijk de inschrijfopties
  • € 222 per jaar
  • € 20,00 per maand
  • voor 21 jaar e.o.

Aanmelden

Maak hieronder je keuze

Dirigent

Maak hieronder kennis met de dirigent