Koor Sanvoices

Gezellig Hollands dameskoor 40+

Bijbehorende foto voor activiteit Koor Sanvoices

De Sanvoices is een dames koor met ca 25 leden. Het koor zingt heerlijke Nederlandse nummers. Het repertoire is van gezellige meezingers naar mooie ballads. We zingen in 3 stempartijen. Bent u nieuwsgierig geworden, luister maar eens naar onze versie van Door de wind....Een mooiere ballad bestaat haast niet. Een gezellig koor met een warme sfeer waarin hard gewerkt wordt aan het repertoire.

Sanvoices is een dameskoor waar zang en gezelligheid voorop staat. Sanvoices is zeker geen koor dat stilstaat. En dat is dan ook niet de wens van het koor. De dames zijn op diverse fronten nog zeer actief. Dit koor heeft zich in 2019 aangesloten bij Stichting Korensound. Sanvoices repeteert op donderdagmiddag bij CKC & partners van 14.00u tot ca 16.15u. De koren verzorgen ook optredens via Fonds 1818. De contributie bedraagt € 20,00 per maand.

Vind je het leuk om eens te komen op een repetitie dan ben je van harte welkom om op de donderdagmiddag een repetitie bij te wonen. We kunnen dan bekijken of het klikt met het koor en of het koor bij jou past. Je mag 2x een gratis repetitie bijwonen.


Bekijk de inschrijfopties
  • € 222 per jaar
  • € 20,00 per maand
  • voor 21 jaar e.o.

Aanmelden

Maak hieronder je keuze

Sanvoices

Voor leeftijd:
21 - 99 Jaar
Door wie:
Karin Goed
Waar:
CKC Zoetermeer
Wanneer:
Donderdag 17 augustus 2023
14:00 - 16:15
Aantal:
38
Prijs:
€ 20,00 per maand

Dirigent

Maak hieronder kennis met de dirigent