Koor De Jeugd 60+

Gezellig dameskoor voor 60+

Bijbehorende foto voor activiteit Koor De Jeugd 60+

De Jeugd 60+ is een actief koor vanaf ca 55 a 60 jaar. Bij de meeste koren kan je je aanmelden tot een bepaalde leeftijd. Wij hebben er juist voor gekozen om de doelgroep te hanteren vanaf 55+ omdat  deze doelgroep vaak vergeten wordt. Juist deze doelgroep vindt het fijn om met elkaar te zingen.

De Jeugd 60+ is een dameskoor waar zang, gezelligheid en samenhorigheid voorop staat. We staan nog gezellig te twisten en te dansen en de dames zijn nog zeer in beweging. De Jeugd 60+ is zeker geen seniorenkoor dat stilstaat. En dat is dan ook niet de wens van het koor. De dames zijn op diverse fronten nog zeer actief.

Dit koor bestaat sinds 2009 en heeft zich aangesloten bij Stichting Korensound. De Jeugd 60+ repeteert op dinsdagmiddag in het CKC & partners van 14.00u tot ca 16.15u. De koren verzorgen ook optredens via Fonds 1818. De contributie bedraagt € 20,00 per maand.

Vind je het leuk om eens te komen op een repetitie dan ben je van harte welkom om op de dinsdagmiddag een repetitie bij te wonen. We kunnen dan bekijken of het klikt met het koor en of het koor bij jou past. Je mag 2x een gratis repetitie bijwonen.
 


Bekijk de inschrijfopties
  • € 222 per jaar
  • € 20,00 per maand
  • voor 60 jaar e.o.

Aanmelden

Maak hieronder je keuze

Dirigent

Maak hieronder kennis met de dirigent