Flamencodans

Ritmisch flamenco dansen met passie in Zoetermeer

Bijbehorende foto voor activiteit Flamencodans

Flamenco is zwoel en streng, uitdagend en explosief. Je gaat mee in het ritme en stort je met passie in deze spannende en intense dansvorm, met beheerst temperament en gestileerde hartstocht. Je werkt aan dansstijlen, zoals de Alegria of de Buleria met live gitaarbegeleiding, of aan meerdere dans- en techniekvormen, zoals ritme- en voettechnieken.

Je start met de beginnerscursus en je waant je al in de straten van Sevilla. Daar vorm je een goede basis om Flamenco te kunnen dansen in diverse stijlen: voetentechniek, Zapateado en Sevillanas. De castagnettentechniek en ‘palmas’ (het ritmische handgeklap) zoals Flamenco dansers het doen, komen ook voorbij. Bij minimaal 1 jaar ervaring zul je meer verdieping en uitdaging vinden in de cursus voor gevorderden. De Spaanse danslessen in Zoetermeer worden met live muziek begeleid.

Instroom is mogelijk, na een vrijbijvende proefles. De proefles is gratis als je besluit de cursus niet te volgen. Volg je de cursus wel, dan rekenen wij de proefles mee in het aantal te volgen lessen.
 


Bekijk de inschrijfopties
  • vanaf € 211,26
  • voor 16 jaar en ouder
  • met live muziek

Aanmelden

Maak hieronder je keuze

Docenten

Maak hieronder kennis met de docent