Argentijnse Tango

Contact en verbinding bij de eerste omhelzing

Bijbehorende foto voor activiteit Argentijnse Tango

Bij MiraTango leren we leerlingen de Argentijnse tango dansen zoals dat wordt gedaan in Buenos Aires in de tangosalon. Argentijnse tango wordt gedanst in een omhelzing vol van passie en expressie, een non-verbaal dialoog tussen man en vrouw, samen één met de prachtige tangomuziek. 

Tijdens de lessen - ingedeeld in drie niveaus van totale beginners tot gevorderde dansers - besteden we veel aandacht aan een goede techniek, muzikaliteit (van de tango, tangowals en milonga), de ‘tango posture’ en de communicatie binnen het koppel. Aan het eind van de les maken we exclusief voor de cursist een filmpje om thuis te oefenen.

Nieuwe leerlingen kunnen op iedere lesavond, oefenmiddag of tangosalon één gratis proefles komen volgen, met of zonder partner. Neem hiervoor wel eerst contact op met Mira van de Griendt (tel: 06 450 280 80 of mail: miravdgriendt@gmail.com).

Milonga La Morocha verzorgt dit schooljaar van september 2024 tot en met maart 2025 een maandelijkse tangosalon; een avond waar tangodansers vrij tango kunnen komen dansen. Oefenen kan tijdens practica die voorafgaande de tangosalon wordt begeleid door Mira van de Griendt. De tango community in Zoetermeer groeit steeds sneller. Tango is niet alleen rijk aan heel veel muziek, poëzie en dans, maar het is een hele (sociale) cultuur die je kunt leren kennen.


Bekijk de inschrijfopties
  • vanaf € 50 per cursus
  • voor 21 jaar en ouder

Aanmelden

Maak hieronder je keuze

Docenten

Maak hieronder kennis met de docent